Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi organizasyonunda Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme Bölümü öğrencileri 4 – 7 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenen ISK-SODEX Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerji Sistemleri Fuarı’nı ziyaret ettiler.

İki yılda bir gerçekleştirilen ve katılımcılar tarafından sektörel bir festival olarak algılanan ISK-SODEX sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olup; Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemlerinin bütününe hakim olan, konuları tamamen kapsayan, tüm sektöre derinlemesine bir bakış açısı sağlamaktadır.

Fuara öğrencilerin yanı sıra Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı İsmail Yiyit, Müdür Yardımcısı Mehmet Uygun, Tesisat Tekn. ve İklim. Alan Şefi Ramazan Gün, Tesisat Tekn. ve İklim. Dal Şefi Cem Kadir Bedirhanoğlu, Tesisat Tekn. ve İklim. Öğretmeni İlker Akın, Tesisat Tekn. ve İklim. Öğretmeni, Süleyman Sırrı Ege ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası personeli Serkan Temiz katıldılar.