Akhisar Yediiklim; haziran ayı içinde gerçekleşecek Kamu Personeli Seçme Sınavına yönelik ders tekrarlarına dayalı programına 21.06.2014 cumartesi belediye meclis salonunda başlıyor.

Program, 21.06.2014 cumartesi günü saat 10:00 da Yediiklim editörlerinden Anayasa ve Güncel Konular kitabının yazarı, Damga Uzaktan Eğitim sisteminin kurucu editörü AV. Erhan ÖZLÜ’ ile başlayacak. 

 AV. Erhan ÖZLÜ; Yediiklim kursiyerlerine ve Akhisar’ daki KPSS’ ye hazırlanan adaylara Anayasa ve güncel konular ile sınavda kritik gördüğü noktalar üzerinden açıklamalarda bulunacaktır.

Programın ikinci bölümü 28.06.2014 cumartesi günü saat 10:00 da Balıkesir üniversitesi Necati Bey Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yalçın ERGÜNEŞ Eğitim bilimleri alanı ile ilgili çalışma yapacaktır.

Programın üçüncü ve son gününde ise (29.06.2014 pazar günü saat 10:00 da) Yediiklim editörü Uzman Bülent TANIK eğitim bilimleri alanı ile ilgili özellikle soru tipleri üzerinde çalışma yapacaktır. 

Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlanan dershanemiz öğrencileri ile Akhisar’ da ki tüm öğrencileri bu programımıza katılmaya davet ediyoruz.