Akhisar Fevzi Keskioğlu Anadolu Lisesi Müdürü Hayrettin Hangül, İngilizce öğretmeni İsmail Arslan Öğrenciler Gülçin Sarıhan ve Aytül Tunçyürek Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlıyı Makamında Ziyaret ettiler.

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Hayrettin Hangül, “Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri "Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı" tarafından finanse edilmekte olan "Energy for Life" "Yaşam İçin Enerji" konulu Comenius Projesi doğrultusunda Akhisar'ın enerji kaynakları, enerji problemleri ve enerji tasarrufu üzerine 13 Mart tarihinde İngiltere ye gidecek olan öğrencilerimiz ile sizin ile görüşmek için geldik. Özellikle Akhisar için yeni bir kaynak olan Rüzgâr Enerjisinin ekonomiye, çevreye ve insan sağlığına katkısı hakkında bilgi edineceğiz” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise “Hepimiz biliyoruz ki Akhisar Belediyesi olarak Rüzgâr enerjisi ve güneş enerjisi projemiz var. Bu proje ile Belediyemizin enerji ihtiyacını karşılamayı hedefliyoruz. Bu tür projeler önemli bir çalışma inşallah bu gençlerimiz de İngiltere de daha güçlü bilgilere sahip olurlar. Her geçen gün teknoloji değişiyor. Bu teknolojilerden faydalanmak lazım. İngiltere dönüşü de sizlerle yine beraber oluruz inşallah ” dedi. 13 Martta İngiltere ye gidecek olan Akhisar Fevzi Keskioğlu Anadolu Lisesi Müdürü Hayrettin Hangül, İngilizce öğretmeni İsmail Arslan Öğrenciler Gülçin Sarıhan ve Aytül Tunçyürek Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile beraber fotoğraf çektirerek teşekkürlerini dile getirdiler.