Akhisar Halk Eğitim Merkezi ve Hayat Boyu öğrenme şube müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Yükselen değerler eğitim projesinin 2.sini Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim kurumu gerçekleştirdi.

Saygı değerini ele alındığı proje kapsamında Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Canten KAYA´nın katılımıyla ´´Başarıyı Arttırmada Anne-Baba-Çocuk İlişkisi´´ konulu seminer gerçekleştirildi.

Akhisar Özel Yüksel Lisesi konferans salonunda düzenlenen programda, Eğitimci Canten KAYA Akhisarlı öğrenci ve velilerle buluştu. Öğrencilerin başarılarını arttırmak ve velileri bilgilendirmek amacıyla ´´Başarıyı Arttırmada Anne-Baba-Çocuk İlişkisi´´ konulu seminerde. Canten KAYA, katılımcılara motivasyon ve başarı konusunda önemli bilgiler verirken aynı zamanda onlara keyifli saatler yaşattı. Oldukça eğlenceli bir havada geçen seminere öğrenciler, veliler, öğretmenler ve çeşitli kurumların müdür ve müdür yardımcıları katıldı. Seminer sonrasında ise yazar Kaya kitaplarını imzalayarak seminere katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.