Ziyarete Akhisar Belediye Başkanı ve aynı zamanda Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Besim Dutlulu’nun yanı sıra Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ulusoy, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan, Akhisar Esnaf Odaları Başkanı Hasan Ali Men, Akhisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergun Kındıroğlu, Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Akhisar CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, Akhisar MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal ve İşadamları İsmail Öktem ile Murat Tınazlı katıldı. 

Derneğin çalışmaları hakkında Rektör Ataç’a bilgiler veren Başkan Dutlulu, Akhisar’daki eski sigara fabrikası alanında yapımı duran üniversite binasının fakülte olarak hizmet verilmesi ile ilgili taleplerini iletti. Başkan Dutlulu Akhisar’a üniversite kazandırılması için çalışmaya devam edeceklerini belirterek konu ile ilgili Rektör Ataç’ı Akhisar’a da davet etti. 

Prof. Ataç nazik ziyaretleri için dernek üyelerine teşekkür ederek, “Meslek Yüksekokullarımız ilçelere ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda bir değişim getiriyor. İlçelerimiz de meslek yüksekokullarına en iyi şekilde sahip çıkıyor. Zaten ancak sahip çıkılırsa, ilçelerdeki okulları geliştirmemiz mümkün olabilir. Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya ve Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu’na bu anlamda çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek üyeleri Rektör Ataç’a Akhisar’ın zeytinini hediye etti ve daha sonra hatıra fotoğrafı çekildi.