Akhisar Meslek Yüksekokulu, 2000 yılına dayanan köklü geçmişi, yenilikçi eğitim anlayışı ve güçlü akademik kadrosu ile yükseköğretim kademesinde elde etmiş olduğu konumunu daima bir adım öteye taşıma arzusu ile yeni öğrencileri bekliyor.

Akhisar Meslek Yüksekokulu’ndan yapılan açıklamada:

“Okulumuzun kuruluş gayesini oluşturan Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği ve Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi programları ile Akhisar’ın ekonomik, endüstriyel ve toplumsal gelişimine 22 yıldır katkı sağlamının haklı gururunu yaşamaktayız. 

 Meslek Yüksekokulumuz; Elektrik, Makine, Bilgisayar Programcılığı, Laboratuvar Teknolojisi, Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği, Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi programlarında 15 hafta tam zamanlı olarak İşletmede Mesleki Eğitim ve Pazarlama programında 30 günlük staj uygulaması ile öğrencilerini iş hayatına hazırlamakta, mesleklerinin saygın ve yetkin bireyleri olması için MCBÜ ailesinin bir parçası olarak var gücüyle çalışmaktadır.

Sevgili Adaylar, bizlere katacağınız değerlerle hayalinizdeki mesleğe ulaşmak için sizleri de MCBÜ ailesinde görmek bizleri mutlu edecektir” ifadelere yer verildi.

Bölümlerimizle İlgili Olarak Merak Ettiğiniz Soruları Akademik Personelimiz Telegram Üzerinden Cevaplayacaktır. Lütfen İlgili Davet Koduna Tıklayınız!

BÖLÜM ADI

TELEGRAM LİNKİ

Laboratuvar Teknolojisi

https://t.me/+w3kqLaBLJSw3MDVk

Pazarlama Programı

https://t.me/+Gixy2zWzuoRjYzlk

Bilgisayar Programcılığı

https://t.me/+gS3QTl6kJbpmNGU0

Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği

https://t.me/+JuPhhhSo_EA4NjNk

Zeytincilik Ve Zeytin İşleme Teknolojisi

https://t.me/+JuPhhhSo_EA4NjNk

Elektrik Programı

https://t.me/+W6Lk6sPXMb5iZWRk

Makine Programı

https://t.me/joinchat/0peBDPOlxY83OWQ0

YÖK Sanal Fuar 2022                      : http://virtualfair-yok.gov.tr/

Akhisar Meslek Yüksekokulu     : https://akhisarmyo.mcbu.edu.tr/