Haber Merkezi

Akhisar Koleji, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, 80 kişi ile ilk kez 2011-2012 yılında katıldıkları Cambridge Starters, Movers, Flyers ve Ket sınavlarında elde ettikleri başarıyı aldıkları belgeler ile kanıtladılar.

Akhisar Koleji Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve İngilizce koordinatör öğretmeni Ahmet Yaşar, yaptığı konuşmada öğrencilerin bu başarısının ölçme değerlendirme işleminin Cambridge görevlisi İngiliz öğretmenler tarafından yapıldığını belirtti. Akhisar Kolejinde İngilizce öğretiminin konuşma, dinleme-anlama, okuma-anlama ve yazmadan oluşan dört beceriye dayalı olduğunu hatırlatarak bu sınav sonunda en yüksek puanların konuşma bölümünde olduğunun tespit edildiğini söyledi.

Okul Müdürü Ali Rıza Perese, Cambridge sınavlarının ilk kez büyük şehirlerin dışında Akhisar’da üstelik Akhisar Kolejinde uygulandığını bunun da okulumuz için önemli bir referans olduğunu belirtti.

Yapılan törende Akhisar Koleji Genel Müdürü Mesut Kemerli başarılarından dolayı öğrencileri ve bunları yetiştiren İngilizce öğretmenleri Ahmet Yaşar, Güniz Şen, Nur Barutçuoğlu, Tuğba Kuru, Şebnem Bilmez, Aylin Taşçı ve Makbule Tüven’i tebrik etti. Öğrencilere sertifika ve A2 belgelerini Genel müdür Mesut Kemerli, Anadolu ve Fen lisesi müdürü Bedrettin Y.Yalçınkaya , ilkokul ve ortaokul müdürü Ali Rıza Perese ve Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Ahmet Yaşar alkışlarla verdi.