Akhisar  Koleji lise ve orta okul öğrencilerinde 30 kişilik bir gurup, derslerinin dışında okul yönetimi ve  Resim ve El Sanatları Kulübünün hazırladığı ortamda Çinicilik  kurusuna katıldılar. Yaptıkları ilk  Çini işlemeli  tabaklarını tamamladılar.  Okul yönetimi Kurs Öğretmeni Berna Özkan ve öğrencisi  Feyza  İylikeden’e  teşekkür plaketi verdi.

Resim ve El Sanatları  Kulübü öğretmenleri Çiğdem Karakuş ve Hüdaverdi Görgün, kulüplerinin  değişik sınıflarda ki öğrenciler için çeşitli  el sanatları  ile öğrencilerinin  yeteneklerini ortaya çıkarmaya  çalışıyorlar.

Okulun  Lise Müdürü Ali Osman Orak, ilk Öğretim Müdürü  Ali Rıza Perese’nin Çini kursu öğreticilere  Berna Özkan ve Feyza İyilikeden’e plaket vermelerinden  sonra, bilgi veren  Hüdaverdi Görgün, “ Öğrencilerimizin yoğun dersleri arasında  özelikle  ilgi gösterdikleri alanlar olan, el sanatları, spor, dans, müzik gibi alanlarda  da  onlara destek olmak için okul kurucularımız ve yöneticilerimiz  bizlere  imkan sağlıyorlar. Biz öğretmenlerde elimizden  geldiğince  öğrencilerimiz ile birlikte bu mutluluğa  yaşıyor ve ortak oluyoruz.” Dedi.