Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  5 Mart 2015 tarihinde Muğla’da yapılan Okullar Arası Oryantiring Türkiye Şampiyonasında Türkiye 5. Liği elde ederek bu alandaki başarısını kanıtlamış oldu.

Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   Oryantiring Takımı, önce İl Birinciliği sonra Grup birinciliği yarışmalarından çıkarak en iyi 16 takımın yarıştığı Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti. 

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Genç Bayanlar Futsal İl Birinciliği final müsabakaları,12.03.2015 tarihinde,  Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Şampiyonluğu ile sona erdi.

Akhisar’da yapılan ve çevre ilçeleri de kapsayan yarışmalardan 1.olarak Manisa'daki İl Birinciliği yarışmalarına katılan Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oluşan takımımız ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Muammer İnan ve Önder Soykan'dan oluşan kadrosuyla tüm rakiplerini geçip, 4 yıldır değişmeyen geleneğini sürdürerek, Manisa Şampiyonluğuna ulaştı.
 
“Değerler Eğitimi” Projesi kapsamında, projenin uygulanmasında ve yaygınlaştırılmasında kullanılmak üzere, Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümü öğrencileri arasında projenin amacına uygun olmak üzere Afiş Yarışması düzenlendi.

Liseler arası Mehmet Akif Ersoy, Şiirlerini Güzel okuma yarışmasında, Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1. Ödülünü almıştır.

Belgelerini, madalyalarını ve hediyelerini vermek üzere Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Özel Eğitim Hayat Boyu Öğrenmeden sorumlu şube müdürü Mustafa AKKUYU, İnsan Kaynakları Yönetiminden sorumlu şube müdürü Mehmet Şahin ,Temel Eğitim, Orta Öğretim, Din Öğretimi ve Mesleki Eğitim Bölümünden sorumlu  şube müdürü Mükremin KARASU, Akhisar Gençlik ve Spor İlçe müdür vekili Hasan Hüseyin OKTAY okulumuzu ziyaret etti. Şube Müdürümüz Mustafa AKKUYU konuşmasında öğrencilerimizi kutlayarak, başarılarının devamını diledi.