Akhisar Gazi Ortaokulu Görsel Sanatlar sergisi görücüye çıktı.

Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmeni Sibel Okul ve Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Pınar Ceylan’ın yıl boyunca emek vererek hazırladıkları eserler, Gazi Ortaokulu Müzik öğretmeni Lale Dündar Ayyıldız, Bilişim öğretmeni Recep Aker, Serdar Denizer Ortaokulu Müzik öğretmeni Meltem Alhat’ın canlı müzik dinletisi eşliğinde Ali Şefik Öğretmenevi camlı salonda sergilendi.

Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem, Şube müdürleri, okul müdürü Mustafa Ali Yılmaz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 
 
Görsel Sanatlar dersi içeriği ile ilgili olarak hazırlanan Ebru sanatı, karakalem tekniği ile yapılan Atatürk resmi, Gazi Ortaokulu öğretmenlerinin resimleri ve Yeşilçam yıldızlarının portre çalışmaları, bazı ressamların röprodüksiyon çalışmaları, kolaj tekniği, grafiti çalışması, alüminyum folyo kabartma çalışmaları, taş boyama, portre tuval çalışmaları, belirli gün  ve haftalar konulu imgesel çalışmalar, vb. öğrenci eserleri sergilendi.

Teknoloji ve Tasarım dersi içeriği ile ilgili olarak hazırlanan 7 ve 8. Sınıflar Temel Tasarım Geleneksel Kilim Dokuma, Bilgisayar Destekli Tasarım Tinkercad 3d tasarımları, Kullanıcı Odaklı (Ergonomi)Tasarım, Mimari Tasarım Floorplancreator kat planı tasarımları ve Yapısal Tasarım Da Vinci  Köprüsü, Mühendislik ve Tasarım, Tanıtım ve Pazarlama, Görsel İletişim Tasarımı (Canva Web2.0  aracı tasarımları)üniteleri ile ilgili öğrenci maket, prototip çalışmaları saygıdeğer Akhisarlıların beğenisine sunuldu.