İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Döneminde “Öğretmen Buluşmaları ”toplantıları kapsamında; Adnan Menderes Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi,Hüseyin Alhat İlkokulu ,Süleymanlı Dumlupınar İlkokulu Dr.Tarık Sarı Ortaokulu, Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu, Gazi Ortaokulu ve Ticaret Borsası Altı Eylül Ortaokulu ziyaret edildi.

          Toplantılarda öğretmenlerimizle eğitim-öğretim faaliyetleri, Bakanlığımız Projeleri, eğitim ortamlarının iyileştirilmesi ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

           İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM “Okullarımızı marifet ve hikmetle yöneten öğretmenlerimizle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Öğretmenlerimizden aldığımız bilgi ve görüşler yolumuzu aydınlatıyor. Okullarımızdaki birlik ve başarının temeli ekip işidir. Zorlu sürece rağmen kararlılıkla eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Saygıdeğer Meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

          “Öğretmen Buluşmaları” toplantılarına katılımlarından dolayı, Adnan Menderes Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hüseyin Alhat İlkokulu ve Süleymanlı Dumlupınar İlkokulu Dr.Tarık Sarı Ortaokulu, Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu, Gazi Ortaokulu ve Ticaret Borsası Altı Eylül Ortaokulunda bizleri ağırlayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür edilerek toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.