İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Döneminde “Öğretmen Buluşmaları ”toplantıları kapsamında ilk olarak Hanpaşa İlkokul ve Ortaokulu, A. Vehbi BAKIRLIOĞLU İlkokulu, Selçikli Mustafa SABIRLI İlkokulu ve Selçikli Mustafa SABIRLI Ortaokulu ziyaret edildi.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM başkanlığında Şube Müdürleri Kamile GÖKALP ve Sait AKDAĞ’IN da katıldığı “Öğretmen Buluşmaları” toplantılarında; öğretmenlerimizle eğitim-öğretim faaliyetleri, Bakanlığımız Projeleri, örnek uygulamalar, yenilikçi fikirler, ilimiz genelinde devam eden projeler, okullarımızda yürütülen projeler, eğitim ortamlarının iyileştirilmesi ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM “Okullarımızı marifet ve hikmetle yöneten öğretmenlerimizle birlikte olmaktan çok mutluyuz.  Öğretmenlerimizden aldığımız bilgi ve görüşler yolumuzu aydınlatıyor. Akhisar’ımızda yapılan ve yapılacak olan her türlü eğitim-öğretim faaliyetlerinde hep birlikte dayanışma içerisinde olacağız. Okullarımızdaki birlik ve başarının temeli ekip işidir. Zorlu sürece rağmen kararlılıkla eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Saygıdeğer Meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

    “Öğretmen Buluşmaları” toplantılarının gerçekleştirildiği Hanpaşa İlkokul ve Ortaokulu, A. Vehbi BAKIRLIOĞLU İlkokulu, Selçikli Mustafa SABIRLI İlkolu ve Selçikli Mustafa SABIRLI Ortaokulunda bizleri ağırlayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür edilerek toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.