Akhisarpress.com

 

Akhisar Memur-Sen üyeleri adına Yedirenk Kırtasiye ile özel indirim anlaşması imzaladı.


Akhisar Memur-Sen temsilcisi Rıza Bahar. Yönetim kurulu üyeleri Büro Memur Sen Temsilcisi Mete Ulaş, Sağlık Sen Temsilcisi Ümit Eraslan, Toç Bir Sen Tarım Temsilcisi Ender Birgül, Toç-Bir sen gıda Ahmet Kılıç Diyanet Sen Temsilcisi Sebahattin Umutlu, Kültür Memur Sen Temsilcisi Said Memiş ve Yedirenk Kırtasiye İşletmesi adına Nihat Çetin'in katılımı ile özel indirim anlaşması protokolü imzalandı.


Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisar Memur-Sen Temsilcisi  Rıza Bahar; “Memur-Sen vizyonu gereği özel de; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi hedeflemiştir. Genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar.


Memur Sen olarak biz üyelerimize bilinen sendikacılık anlayışının ötesinde birçok konuda yararlı hizmetler vermek için çalışmayı görev edindik. Bu bağlamda üyemize ve insanımıza hizmet için değişik sektörlerle konfederasyonumuza üye 11 sendikamızın yaklaşık 1300 üyesi için indirim görüşmeleri ve anlaşmaları yapmaktayız.


Üyelerimizin İlçemizde şubesi bulunan Yedirenk Kırtasiye nin sunmuş olduğu ürün ve hizmetlerden ayrıcalıklı olarak yararlanmalarının da attığımız bu imza ile kapısını açmış olduk.


Bahar , Memur Sen olarak Yedirenk Kırtasiye ile 1.300 üyemiz adına yaptığımız protokol içeriği ise;


Kitap, yardımcı kaynaklar vb ürünlerde %10 ila %40 arası indirim Kırtasiye için %15 indirim Oyuncak için %10 indirim - Bütün bunlara ilave üyelerin adlarına düzenlenecek indirim kartlarına yaptıkları alışverişten %1 ilave puan verilecektir.


Belirtilen Ürün ve hizmetlerden Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı olan ;


-Eğitim Bir-Sen -Diyanet-Sen -Sağlık-Sen -Bem Bir-Sen


-Birlik Haber-Sen -Ulaştırma Memur-Sen -Kültür Memur-Sen -Enerji Bir-Sen


ve -Bayındır Memur-Sen


Sendikaların üyeleri yararlanacaktır.


Rıza Bahar Memur-Sen. Bu tür indirim uygulamaları en kısa zamanda ve çok hızlı bir şekilde diğer sektörler ile de yapılacaktır. Bu şekilde bizlerle anlaşmak isteyen iş yerleri bizimle irtibata geçerse, onlara da her zaman kapımız açıktır. İstedikleri zaman gelebilirler" dedi.


Yedi Renk Kırtasiye İşletmecisi Nihat Çetin ise, “ 2010 yılından itibaren işyerimizde Akhisar’da Zambak, Coşku, Değer, Dörtrenk yayınları ve seçkin kırtasiye markaları ile hizmet vermekteyiz. Çeşitli kurumlarla anlaşmalarımız bunmaktadır. Bizimle kurumsal olarak çalışmak isteyen kurum ve kuruluşlara kapımız her zaman açıktır.