Akhisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Fatih BOSTANCI tarafından 24 Nisan 2014 tarihinde başlatılan ve haftada 1 gün toplam 8 hafta süren 7-19 YAŞ AİLE EĞİTİMİ 12 Haziran 2014 tarihinde tamamlandı.

Eğitimi tamamlayan 13 katılımcı belgelerini almaya hak kazandı. 
Belge töreninde ilk önce Okul Müdürü Mehmet Ziya TUNÇ okulda böyle bir çalışma yapıldığı için mutlu olduğunu ve devamlı olarak Aile Eğitimi çalışmalarına katıldıkları için katılımcılara teşekkür etti.  Daha sonra sözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk ÇETİNKAYA’ya bıraktı.

 Belgeler takdim edilmeden önce Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk ÇETİNKAYA konuşmasını yaptıktan sonra katılımcılarla tek tek konuşup çalışmanın nasıl geçtiğini, neler öğrendiklerini ve bu çalışmanın katılımcılara ve katılımcının ailesinin gelişimine nasıl katkı sağladığını sordu. Tüm katılımcılar eğitimden çok memnun olduğunu, herkesin 7-19 YAŞ AİLE EĞİTİMİNE katılması gerektiğini belirttiler. 

Katılımcılara 13 Haziran 2014 tarihinde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk ÇETİNKAYA, Müdür Yardımcısı Abdülhadi ALTUN ve Halil SAYLI, İstiklal İlköğretim Kurumu Müdürü Mehmet Ziya TUNÇ ve Müdür Yardımcısı Nizamettin ÇAKMAK tarafından katılım belgeleri takdim edilmiştir. 

Akhisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni başta tüm katılımcılara olmak üzere Okul Müdürü Mehmet Ziya TUNÇ’a Müdür Yardımcısı Nizamettim  ÇAKMAK’a ve belge törenine teşrif eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk ÇETİNKAYA’ya ve Müdür Yardımcısı Abdülhadi Altun’a çok teşekkür etti.