Belediye Fuaye Salonu’nda açılışı gerçekleştirilen sergi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Bedri Türk, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Erdem, 100. Yıl Ortaokulu Müdürü Ali Akdere, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Bedri Türk, gençlerin sanata olan duyarlılıklarının, aileleri ve eğitimciler tarafından desteklenmesi durumunda, gelecekte sanatsal başarılara imza atabileceklerine dikkat çekti. Türk, “Bugün öğretmenlerimizin desteklediği ve öğrencilerimizin emek harcadığı görsel sanatlar sergisinin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum.  Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Gelecekteki çalışmalarınızda da başarılı olacağınızdan eminim. Sergimizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel eserleri gezen Belediye Başkan Yardımcısı Bedri Türk, öğrencilerle sohbet ederek yaptıkları eserler hakkında bilgiler aldı.  Türk, daha sonra öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.