Akhisar Life Organizasyon 2011 yılından buyana Akhisar'da hizmet vermeye devam ediyor. Müşterilerinin desteği ile büyüyen ve gelişen Akhisar Life Organizasyon 2011'de Düğün, Açılış ve Doğum günü organizasyonları ile çıktığı yola 2015 itibariyle;

Düğün Organizasyonları,
Kına Gecesi (Konsept)Organizasyonu,
Açılış Organizasyonları,
Canlı Müzik Organizasyonları,
Doğum Günü Organizasyonları,
Festival Etkinlikleri
Catering Hizmetleri
Dans Gösterileri
Sünnet Töreni Organizasyonları
Kır Düğünü
Konser ve Sanatçı Organizasyonları
Yıl Sonu Balosu Organizasyonu
Hostes ve Süpervisor Hizmetleri ile devam ediyor.

Talepler doğrultusunda hizmet yelpazesini her geçen gün geliştiren Akhisar Life Organizasyon, Organizasyon alanında Şişme Oyun Parkurları ile bir yeniliğe daha imza attı. Sünnet, Nişan ve Düğün Organizasyonlarına özel konseptler geliştiren Akhisar Life Organizasyon işletme sahibi Berk Şenol, özellikle Kına Gecelerine özel konsept konusunda yoğun bir talep olduğuna vurgu yaparak bu konuda da gereken tüm çalışmaların yapıldığını söyledi.

BerkŞenol; "Biz Akhisar Life Organizasyon ailesi olarak, hizmetlerimizi kendi isteklerimiz değil, müşterilerimizin istek ve önerileri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Hizmete başladığımız yıllarda Hem ekip hem de ekipman olarak hazırlanmaya başlamıştık ve bugün ege bölgesinde ki birçok noktaya eksiksiz hizmet verebilecek konumdayız. Akhisar dışında çeşitli il ve ilçelerde de hizmet vermek, tercih edilir olmak gurur verici bir durum. Biz müşterilerimizin güvenini boşa çıkarmadan sürekli gelişmeyi ilke edinerek çalışmalarımızı sürdürerek, her zaman bir adım önde olmaya gayret göstereceğiz" dedi.

Akhisar Life Organizasyon, Paşa Mah. 13 Sk. 29/C'de. Detaylı bilgiçin 0236 413 8900 & 0506 568 0329 numaralı telefonları arayabilirsiniz. Organizasyonlar ile ilgili teklif almak için [email protected]'a mail atabilirsiniz.

Akhisar Life Organizasyon Resmi İnternet Sitesi www.akhisarorganizasyon.com, www.facebook.com/akhisarlife