Akhisar Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin de hayatlarından kesitlerin sunulacağı gösterim vatandaşları farkında olmaya çağırıyor. 

Akhisar Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öncülüğünde Akhisar’da düzenlenen galada merkezin öğrencileri de mini gösteri ile seyircilere keyifli anlar yaşatmayı planlıyor.

Koçum Babam 

Biz özel çocuklar bu dünyada yalnız değiliz. Her ihtiyacımızda yanımızda olan sevenlerimiz var. En çok da Babam… Bizlere kol kanat geren, gülerken ağlarken hep yanımızda olan… Koskoca çınar gibi babam var benim. O adam benim babam, canım babam, Koçum Babam diyerek yola çıkan Koçum Babam ekibi 13 bölüm ile her bölümde ayrı bir çocuk ve babanın hayat hikâyesini anlatacak.

Avrupa Şampiyonu Sahnede

Milli Sporcu Barış Bayraktar, Uluslararası Tekerlekli Dans Sporu Yarışması’nda Freestyle Tek Erkekler Klas 1 Kategorisi’nde Avrupa Şampiyonu olduğu gösterisini davetlilere sunacak.

Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve yönetimi, Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Emrullah Akçay ve yönetimi, TRT Koçum Babam ekibi, Akhisar protokolü, Akhisar Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve velilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın da geceye katılımı bekleniyor. 

Akhisar Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nuray Bayraktar gece için çok emek verdiklerini ve bu gecede Akhisar halkının onları yalnız bırakmamalarını istedi.
Ücretsiz olan geceye herkesi beklediğini sözlerine ekleyen Müdür Bayraktar emeği geçen herkese teşekkür etti.