21 Ekim Cuma gecesi unutulmaz şarkılarıyla yediden yetmişe herkesin tanıdığı muhteşem ses ve harika yorumu ile Coşkun Sabah AKGİAD’ın Gala Gecesine damga vuracak.
 
Tütün Otel Yazlık Salonda gerçekleşecek Gala Gecesinin biletleri 10 Ekim Pazartesi günü satışa sunulacak.
 
Bilet Satış Noktaları:
 
By Sevilay Organizasyon (Sevilay Cengiz Çoban): 0538 791 1881
 
Akhisar Life (Arzu Budak) : 0545 675 4745
 
Coşkun Sabah
Çok sayıda hit olmuş bestesi vardır ve 1980'li yılların sonu 1990'lı yılların başında büyük bir çıkış yakalamış olup Tsm-Pop ve Fantezi müzik arasında, kendisinin "Coşkun Sabah tarzı" olarak adlandırdığı bir tarzda müzik yapmıştır. Son yılların önemli ud virtüözlerindendir. 1990 yılında piyasaya çıkan Beni Unutma-Aşığım Sana adlı albümü 1990 yılı itibariyle Türkiye'de tüm zamanların en çok satan çalışmasıydı.
 
Elektro Udun yaratıcısı
1997 yılında tasarladığı elektro ud ile sahne performansını artıran Sabah, elektro udunun patentini almadığı için çok pişmanlık duymaktadır . Elektro ud ile sahnede daha aktif olan Sabah, artık sahneye hep bu udla çıkmaktadır.
 
Bazı şarkıları
Hatıram Olsun, Anılar, Aşığım Sana, Aşk Kitabı, Baharı Bekleyen Kumrular Gibi, Sen Bambaşkasın, Benimsin, Beni Unutma, Gelebilirsen, İsyanlardayım, Var mı Böyle Bir Sevda, Son Buluşmamız, Bir Pazar Günü, İşte Bizim Hikayemiz, Okyanus.