Akhisar Alışveriş Festivalinin ikinci yılında hazırlıklar başladı. Akhisar Belediyesi bünyesinde kurulan Alışveriş Komitesi tarafından, festivalin ilk bilgilendirme toplantısı Akhisar’da faaliyet gösteren oda başkanlarına yapıldı.


Akhisar Belediyesi Encümen Salonunda yapılan toplantı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında başladı. Bilgilendirme toplantısında ilk olarak söz alan Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı ve Alışveriş Komite Üyesi Ömer İşçi; bu yıl festivalin daha renkli geçeceğine dikkat çekti. Ardından organizatör sorumlusu Bahadır Barışık, Alışveriş Festivali tanıtım aşamasından organizasyon için yapılan hazırlıklar hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Toplantını ardından Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve ATSO Meclis Başkanı Mehmet Ulusoy, ilk olarak bu konuda üyelerini bilgilendireceklerini dile getirerek Akhisar Belediyesinin bu yıl daha başarılı bir festival hazırlığı yaptığını belirtti.


Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Alışveriş Festivalinin 31 Ocak, 1,2 ve 3 Şubat Tarihlerinde yapılacağını kamuoyunu ilgilendiren lansman toplantısının ileriki günlerde yapılacağını belirtti.