MHP Kadın Kolları Başkanı Nurhan ÜÇERLER, MHP Belediye Başkan Adayı Mansur ONAY, MHP İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim UĞURLU ve Belediye Meclis Üyesi Adayları “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle düzenledikleri kahvaltıda Akhisarlı kadınlarla bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapan ONAY ; “Bütün kadınlar bizim için değerlidir. Biz buraya onlar sayesinde geldik. Tabi Türk Kadınımızın ayrı bir önemi vardır bizler için. Tarihimiz de bunun en büyük kanıtıdır. Eğer Kurtuluş Savaşı’nda cepheye mermi taşıyan kadınlarımız olmasaydı bizler bugünlere gelemezdik. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün de dediği gibi bende “Kahraman Türk kadını sen yerde değil, omuzlarımızın üzerinde göklere kadar yükselmeye layıksın.” diyorum ve bende 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Nurhan ÜÇERLER ise ; “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Sizleri anlatmaya ne kelimeler ne de sayfalar yeter. Sizler bir ana, sizler bir eş, sizler bir çiçek, sizler vazgeçilmezsiniz. Dün olduğu gibi yarında yaşamın her alanında saygın yeriniz de kalacaksınız. Bu temenniler ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyor, ahirete göç etmiş büyük ruhlu ve büyük duygulu başta Türk kadınlarımızı şükranla ve minnetle anıyoruz. Hatıraları hizmetleri önünde saygıyla eğiliyor, Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu olsun.” diye açıklamada bulundu.
Kahvaltı sonrasında MHP Belediye Başkan Adayı Mansur ONAY, kahvaltıya katılan tüm kadınlara çiçek dağıttı.