Bugün saat 13.00’de Yılmaz Atabarut Tesislerinde düzenlenen imza töreninde Akhisar Belediyespor başkanı Hüseyin Eryüksel ile teknik direktör Saffet Susiç birlikte imzayı attı.

İmza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Susiç; “Herkes bana Akhisar için çok iyi bir kulüp diye söyledi. Umuyorum biz bu sene çok güzel sonuçlar alacağız. İlk önce Süper Kupa’da Türkiye’nin en iyi kulüplerinden birine karşı Galatasaray’la karşı karşıya geleceğiz. Onlara karşı elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sonra Avrupa ekiplerine karşı oynayacağız, kura çekimlerini bekleyeceğiz. Karşımıza gelecek ekipleri bilmeden size bir şey söyleyemiyorum. Ama şunu söyleyebilirim, her alandaki mücadeleler için çok iyi çalışacağız. 

2-3 TANE ÇOK İYİ FUTBOLCU ALACAĞIZ

Transfer politikasını da değerlendiren Susiç; “Yarın ve yarından sonra futbolcularımıza bakacağız. Hangi mevki ve hangi futbolculara sahip olduğumuza bakacağız ve sonra oturup konuşacağız. Başkanımız bana 2-3 tane çok iyi futbolcu alacağımızı söyledi. Ama önce pozisyonları görmemiz lazım.” Dedi.

TARAFTAR NASIL BİR TAKIM İZLEYECEK

Taraftarın nasıl bir takım izleyeceği sorusuna Susiç; “Ben buraya gelmeden önce tüm takımlarda ofansif futbolu tercih ettim. Şuan yeni bir takımdayız, sonuçlar hakkında ligi nerede bitireceğimiz hakkında bir şey söyleyemem. Tek şunu söyleyebilirim, çok iyi sonuçlar için çok iyi çalışacağız” dedi.


SÜPER LİGDE İKİ YABANCI TEKNİK ADAMDAN BİRİ

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı Phillip Cocu'yla birlikte iki yabancı teknik adamdan biri olan Susic ile Akhisar Belediyespor 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Susiç’in yardımcıları ise Elvir Baliç, Akhisarspor’da kaptanlık yapmış olan Emrah Eren, kaleci antrenörü Fevzi Layiç olacak.

TAKIM YARIN TOPLANIYOR

Akhisar Belediyespor, yarın saat 18.00’da Yılmaz Atabarut Tesislerinde yeni teknik direktör Saffet Susiç yönetiminde top başı yapacak.