Ara sonrası ilk maç olan Altay maçının öncesi testlerde  çıkan şok neticeyi hala içine sindiremediğini belirtti. “Geldiğim günden itibaren 14 maç oynadık.  Mağlubiyet, 2 beraberlik  9 galibiyet elde ettik. 29 puan topladık. Benden önce ise 19 haftada toplanan puan 28. Yenilgi aldığımız  Altınordu  maçından bir gün önce göreve gelmiştim. Aldığımız 2 yenilgide Altay karşısında oldu. O maçta da  Corona nedeniyle  takımın başında değildim.” Dedi.

Son haftaya girilirken,  Play Off’a katılmayı garantilediklerini,  Adana Demirspor ve Erzurum  maçlarının alacakları neticelere göre direk süper lige çıkmalarının da olasılıklar içinde olduğunu belirten  Yılmaz Vural,”Sakatlık nedeniyle ve cezalılar nedeniyle  eksik  olmamızı hiç gündeme getirmedik. Sosyal ve ekonomik sıkıntılara karşı hep sahaya çıkarak  son dört haftayı galibiyetle kapadık 12 puan topladık. Direk çıkmayıp Play Off ta mücadele edecek 4 takımda çok güçlü ekipler. Her takımın eşit şansı var Süper lige çıkacak 3. Takım olmak için. Ligin son hafta  maçından da galibiyet alarak moralli olarak Play Off maçlarına çıkmak istiyoruz.” Dedi.  

Akhisarspor  ligin son Keçiören  müsabakasına sakatlıkları devam eden  Alperen ve Hasan Ali ile 4 sarı kartlı ve cezalı durumda olan  Onur ve  Elmar’ olmadan  çıkacaklar. (HALDUN AKYÜZ)