T.M. Akhisarspor maça Lukac, Caner, Mustafa Yumlu, Dany, Ömer, Serginho, Sissoko, Olcan, Muğdat, Larsson, Seleznyov 11’i ile başlarken ev sahibi ekip Aytemiz Alanyaspor Haydar, Gassama, Wellinton, Tzavellas, N'Sakala, Sackey, Maniatis, Villafanez, Emre Akbaba, Junior Fernandes, Douglas 11’i ile başladı.

Hakem Halis Özkahya’nın yönettiği karşılaşmanın 24.dakikasında Emre Akbaba ceza sahasında karambolde kalan topu önünde buldu sol çaprazdan hızlı bir şekilde girdi ve kaleci Milan Lukac’a ayağına çarpan top ağlarla buluştu. Karşılaşmanın 44.dakikasında Lukas’ın ceza sahası içerisinde indirdiği topun gelişine vuran Fernandes topu ağlara gönderdi aradaki farkı 2’ye çıkardı. 2 dakika uzatmanın gösterildiği karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca ilk devre ev sahibi ekip A. Alanyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile geçildi.

Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ikinci yarısında 90+2’de Bilal Kısa’nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Muğdat Çelik düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve farkı 1’e indirdi. Bu golden 2 dakika sonra Akhisarlı futbolcuların uzaklaştırmak istedikleri top Junior Fernandes’e çarpıp ceza sahası içine yöneldi. Topu önünde bulan Emre Akbaba maçın skorunu belirledi. 3-1