Akhisar’ın efsane futbolcuları  arasında olan kaptan  Emin Kökçü, ile Diyarbakırspor’un yine efsane futbolcularından kaptan Şener Özdil, sporun, futbolun, kardeşliğin, dostluğun, vefanın örneğini Akhisar’da  4. Kurulan  Thyateira Masterler takımının kuruluş tanıtım toplantısında gösterdiler.

Emin Kökçü ile  yıl önce kurduğu dostluğun aralıksız devam ettiğini söyleyen,  Akhisar’daki Thyateira Masterler takımının  kuruluş  ve tanıtım toplantısına eşi ve kızı ile koşarak geldiğini söyleyen Diyarbakır’ın unutulmaz futbolcuları ve kaptanları arasında ilk sıra bulunan Şener Özdil, “Akhisar’da sevgili Emin’in ve siz dostların gösterdikleri ilgi gözlerimi yaşarttı. Eşim ve kızım ile burada yaşadıklarımı ömür boyu unutmayacağım.” Dedi.

Akhisar’da kurulan Thyateira Masterler takımı ile yapacağımız turnuvalarla şehrimizin de önemli tarihi olduğunu, 9 bin yıla yakın önemli yerleşim yeri olarak anılan THYATEİRA  adını takımlarının başına getirdiklerini belirten  Futbol Takımının kaptanı ve kurucular arasında bulunan Emin  Kökçü, “Arkadaşım, dostum, Şener Özdil’i eşini ve kızını Akhisar’da ağırlamaktan çok mutluyuz. Bizleri onurlandırdılar. Sporun kardeşlik, dostluk, vefa olduğunu en iyi örneğini burada yaşıyoruz. Bizlere destek veren başta konuk Özdil ailesine ve siz yakın dostlara sonsuz teşekkür ederiz.”  Dedi. (HALDUN AKYÜZ)