Taekwondo öğreticisi Mehmet Emin Akarsu, Sınav Komisyon Üyesi İbrahim Atamer, Hilal Akarsu ve Tebernuş Topaktaş’ın katılımı ile başlayan kuşak sınavında sporcular tüm hünerlerini sergilediler.

Akhisar Belediye Taekwondo takımında bulunan 54 sporcu bir üst kemere terfi etti. İlk olarak açılış konuşması yapan Taekwondo öğreticisi Mehmet Emin Akarsu, “Değerli sporcular çok kıymetli sporcu velilerim Tekvando Federasyonumuzun 2021 yılı 2. Dönem Akhisar Belediye Tekvando Spor Kulübü'nün Taekwando takımının kuşak terfi sınavını yapmak üzere hoşgeldiniz. Bizlere spor yapma hususunda da maddi manevi her türlü desteği veren başta Akhisar Belediye Başkanım Sayın Besim Dutlulu başkanıma, Spor Kulübü Başkanım Sayın Alper Ayan başkanıma sporcularım, velilerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Malum olduğu üzere Kovid tedbirleri kapsamında izleyicisiz sade bir beraber sade bir şekilde bugün kuşak sınavı gerçekleştirdik, Umuyorum bir daha sonraki kuşak sınavında şenlik mahiyetinde başkanlarımızla davet edip daha güzel bir sınav yapma ümidi içerisindeyiz. Önemli olan bütün insanlık alemi üzerinde Memleketimizde ve bizler adına sağlıklı günler olmasını temenni ediyorum yeni aldınız kemerlerinizi tebrik eder Başarılarınızın devamını diliyorum. 54 kişi toplumda sınava girip bir üst kemere terfi etmişlerdir” dedi.

Ardından sınava geçildi ve sporcular hocalarından öğrendikleri teknikleri tatbik ettiler, aynı zamanda teorik sorulara da cevap verdiler. Sınavdan sonra  Akhisar Taekwondo gösteri takımının sergilediği gösteri geceye renk kattı.