Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisarspor yöneticileri ile yapılan görüşme sonucunda, Bayrampaşa maçının Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanması konusunda mutabakata vardıklarını söyledi.

CENGİZ ERGÜN'ÜN NEFRETİNİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Daha önce Mümin Özkasap Stadı ve Turgutlu statları için yaptıkları başvuruların geri çevrildiğini ifade eden Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi, “Manisaspor’a yapılan bu haksız muameleyi asla kabul etmiyoruz. Bu takımın yıllarca başkanlığını yapmış, bu takım sayesinde makam mevki sahibi olmuş olan Cengiz Ergün’ün Manisaspor’a olan nefretini anlamak mümkün değil. Ergün’den çekinen yöneticiler Manisaspor’a stat vermiyor. Bu şehir bunları unutmaz.

Her kesimi kucaklayıcı olması gereken bir Büyükşehir Belediye Başkanının ayrımcılık yapması, şehri ikiye bölmesi, hele hele başkanlığını yaptığı, zamanında “Kolumu kesseniz kanım siyah-beyaz akar. Manisaspor bizim sevdamız, orası bizim yuvamız” dediği bu camiaya takındığı tavır asla kabul edilir değil. Manisaspor uzaydan gelmedi. Bu şehrin takımı. Ama düşmez kalkmaz bir Allah. Ben Manisaspor’a yapılan bu muameleyi kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.

SALİH HIZLI'YA TEŞEKKÜR

Öte yandan kendilerine kucak açan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ile birlikte Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, stadın verilmesinde öncülük eden Akhisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fatih Baybatur ve kulüp yöneticilerine teşekkür eden Baygeldi, “Son çare olarak başvurduğumuz Akhisar camiası bize kucak açtı. Kendilerine bu jestleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.