ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUZ Kİ BİZLER HAKLI ÇIKTIK

Basın açıklaması yapan İsmail Hocaoğlu şunları söyledi. Hocaoğlu;" Çok değerli Akhisarsporlular ve Akhisarspor sevdalıları, Sizlere bu açıklamayı şampiyonlar ligine gidebilmiş, tarihine yeni şampiyonluk kupaları kazandırmış, marka değerini yükseltmiş, herkesin gurur duyduğu bir takım olduğunu görebilseydik, bizler de yanıldık, haksızlık etmişiz deyip mahcup olsaydık, üzülerek söylüyoruz ki maalesef olmadı, bizler haklı çıktık" dedi. 

DÜŞMENİN MUCİZE OLDUĞU BİR ALT LİGE DÜŞTÜK

Hocaoğlu;"Geçmişi bir hatırlayalım, 4 Ocak’ta bizler takımımıza talip olduğumuzu, bu sistemin yürümeyeceğini, gelen menajerlerin maddi manevi bu yükü kaldıramayacağını, bu iş için para, vizyon, tecrübe ve itibarın gerektiğini söyledik. Transferin ödeme yapmadan muvafakat alarak yapılmasının takımımızı daha kötü günlere götüreceğini belirttik. Şahsi çıkarlar uğruna yapılan 27 transferle verilen sözlerin tutulmayıp, her gün medyada kulübümüzün itibarını yerle bir eden haberlerle düşmenin mucize olduğu bir alt lige düştük" dedi. 

TARAFTARLARI TANIMAMAK BİR AKIL TUTULMASIDIR

Hocaoğlu;" Usulsüz yapılan kongre sürecine kadar iki yıl boyunca düğün dernek mangal partileriyle yönetici abileriyle yaptıkları gizli anlaşmalar bu kaosa sürüklenmemize sebep oldu. 50 milyon değerindeki takımımız bir alt lige düşmüş, değeri yerle bir olmuş, adı skandallarla anılır olmuştur. Bunlar yokmuş gibi kısıtlamanın başladığı Cuma akşamı gelip şehrimizin vekillerimize, belediyemize, iş insanlarımıza ve daha da önemlisi Akhisarspor'umuzun gerçek sahibi olan cefakar, vefakar taraftarlarımıza onları yok sayıp tanımıyorum demek, yaşlı bir amcanın arkasına sığınarak laf yetiştirmeleri gerçek bir akıl tutulmasıdır" dedi. 

AKHİSAR HALKINDAN ÖZÜR DİLEMELİDİRLER

Hocaoğlu;"Biz yapamadık, paramız yok, vizyonumuz yok, haddimizi bilemedik deyip Akhisar halkından özür dileyeceklerine hikayeler anlatıp aynı gün İstanbul'a geriye dönüyorlar. Oyuncular ve birçok kesim alacağını bekliyor. Kısıtlama var, bankalar kapalı, çekip gidiyorlar. Çok uzatmaya gerek yok. Mevlana’nın güzel bir sözü var: “Suskunluğumuz Asaletimizdendir", her lafa verecek bir cevabımız var, lakin "Bir Lafa Bakarız Laf mı Diye, Bir de Söyleyenlere Bakarız Adam Mı Diye” dedi. 

ONLAR İÇİN GELECEK KARANLIK, BİZLER İÇİN AYDINLIK

Hocaoğlu;" Değerli Akhisarspor sevdalıları, geldiğimiz durum şudur; borç yükü almış başını gitmiştir, filiz, amatör, profesyonel lisanslarımız borçlardan dolayı kapalıdır. Gelen 27 oyuncudan satılacak oyuncu yoktur. Beğenmedikleri, alt yapımızdan çıkan değerli oyuncuları pazarlamaya çalışıp paraları alma çabası girmişlerdir. Kulübümüze icralar gelmektedir. Daha da çok sayacağımız olumsuzluklar vardır. Onlar için gelecek karanlık, bizler için aydınlıktır. 
Bizler Akhisarspor'umuz için ne gerekiyorsa yaparız diye yolda çıktık. Bu yolda halkımız, taraftarımız, iş insanlarımız, belediyemiz, bürokratlarımız, vekillerimiz, gençlerimiz ele ele vererek düşürüldüğümüz bu kötü durumdan çıkmasını biliriz" dedi.

TÜM CAMİA KENETLENMEYE HAZIR

Hocaoğlu;" Theofanis Gekas başta olmak üzere alacağı olan oyuncularla temas halindeyiz. Gekas, “Benim için Akhisarspor'un kalbimdeki yeri ayrı, yeni genç dinamik yönetimle çalışmak için sabırsızlanıyorum” diyor. Kendisi her türlü fedakarlığı yapmanın yanında diğer yabancı oyuncularla da görüşme halindedir. Tüm camia kenetlenmeye hazır, yeter ki geçmişin hesabı sorulsun, yeni şeffaf bir yönetim gelsin diyor" dedi. 

AKHİSARSPOR SEVDALILARIYLA YENİ BİR MÜCADELEYE HAZIRDIR
 
Hocaoğlu;" Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda açmış olduğumuz davalar her ne kadar geri çekilsin diye baskı yapılsa da sonuna kadar mücadele edilecektir. Tüm camiamızın bu süreci yakından takip etmesi ricamızdır. Camiamız, şeffaf olan, denetlenebilen, tecrübeli, işin ehli, vizyon sahibi Akhisarspor sevdalılarıyla yeni bir mücadeleye hazırdır. Abileriniz ve sizler değerini anlamadığınız Akhisarsporumuzun üzerinden ellerinizi çekin. Bu rezilliğe son verin, istifa edin, kongre kararı alın. Gerekeni bu şehir fazlasıyla yapar. Sahip çıkacak kimse yok değil, koca yürekli bir şehir var. İlerleyen günlerde arınma ve kurtuluş mücadelemiz ile yol haritamızı paylaşacağız. İlk gün dediğimiz gibi, Akhisarspor sahipsiz değildir. Her şey sevdamız, Akhisarspor'umuz için. Saygılarımızla diyerek sözlerini tamamladı.