Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa'nın Akhisar ilçesinde gençlerin zamanlarını daha etkin ve verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla 'Değerli Zamanlar' projesi başladı.
 
Spordan sanata, eğitimden madde bağımlılığı ile mücadeleye kadar birçok önemli alanda projeleri hayata geçiren Gençlik ve Spor Bakanlığı, Akhisar’da yeni bir projeyi uygulamaya koydu.

Gençlerin zamanlarını etkin ve verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla Kaymakamlıklar, Belediyeler ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin de katkılarıyla ‘Değerli Zamanlar’ projesi başladı.
 
Akhisar gençlerinin zamanlarını verimli bir şekilde geçirmesi için başlayan proje kapsamında gençlere sportif ve sanatsal eğitimler veriliyor.

Proje kapsamında, ortaokul ve lise çağındaki öğrencilere yönelik atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, bocce, cimnastik, eskrim, futbol, geleneksel okçuluk, judo, masa tenisi, okçuluk, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme gibi spor dalları ile tiyatro, resim, bağlama , gitar, keman, piyano, ses eğitimi, halk oyunları gibi sanat dallarında teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor.

Sportif ve Sanatsal eğitimlerle öğrencilerin hem zamanlarını iyi değerlendirmeleri ve yeteneklerinin farkına varabilmeleri hedefleniyor.

Her Gencin aynı anda bir spor ve bir sanat branşında seçim yapabileceği değerli zamanlar projesinde başvurular Akhisar Gençlik Merkezine yapılacaktır.

Eğitimlerin tamamı ücretsizdir.
 
Akhisar Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Hüseyin OKTAY ‘’Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 'DEĞERLİ ZAMANLAR' eğitim programı ile Akhisar gençlerinin zamanlarını daha etkin ve verimli bir şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı Akhisar Gençlik Merkezinin bu kıymetli projenin bir parçası olasından mutluluk duyduğunu ve Ön başvurular için gençlerimizi ve ailelerini Gençlik ve Spor Bakanlığı Akhisar Gençlik Merkezine bekliyoruz’’ dedi.

Adres : Atatürk Mahallesi 522 sokak no:1/30 Gölet mevkii

İnstagram : gsb_akhisargm

Twitter : GSB_AkhisarGM