Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Cihat Arslan ile bir araya gelen Başkan Ergün, Perşembe günü oynayacakları Kasımpaşa maçı öncesi yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Kupası mücadelesinde Perşembe günü Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Akhisarspor’a moral ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları eşlik etti.  Yılmaz Atabarut Tesislerini ziyaret eden Başkan Ergün’ü Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Cihat Arslan karşıladı. 

Tatlı Dopingi

Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Teknik Direktör Cihat Arslan’a başarılar dileyen Başkan Ergün, futbolculara ikram edilmek üzere baklava hediye etti. Başkan Ergün’e ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini paylaşan Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Teknik Direktör Cihat Arslan de kendisine  “Cengiz Ergün” yazılı forma hediye etti.