15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Muay Thai Federasyonu Manisa’da düzenlenen müsabakada Akhisar Arena Spor Kulübü 8 sporcusu ile katılarak büyük başarı elde etti. 

Arena Spor Kulübü Manisa’da 8 sporcu ile katıldıkları Muay Thai müsabakasında 7 birinci 1 tane ikincilik derecesi elde etti.

Edip Doğrul, Ensar Alkan, Baran Işık, Melik Berk Özan, Zeynep Umutlu, İbrahim Efe Aktürk, Hüseyin Bayram birinci olurken, Merve Umutlu ise ikinci oldu.

Kendilerine hiç destek verilmeden Akhisar’ı başarı ile temsil ettiklerini ifade eden Arena Spor Kulübü başkanı Yasin Çiftçi, “Bizler tüm çalışmalarımızda öğrencilerimiz ile birlikte Akhisar’ı temsil ettiğimize inanıyoruz. Çalışkan ve özverili öğrencilerimiz var. Amacımız gençleri sokaktan kurtarıp spor bilincini onlara aşılıyoruz. 

DESTEK İSTİYORUZ ANCAK VEREN YOK!

Kulüp olarak yıl içerisinde şehir dışında birçok müsabakalara katılıyoruz. Ancak Akhisar’da gerek belediye, gerek gençlik spor çalışma alanları ve destek vermedikleri için zor şartlarda mücadele ediyoruz. Biz kendi imkanlarımız dahilinde Türkiye’de adımızı duyurup başarı elde ediyoruz. Destek verilirse daha büyük yerlerde Akhisar’ı temsil edeceğimize inanıyoruz.” Diye konuştu.