Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisarspor, yarın (Salı) saat 18.00’de Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda konuk edeceği İstikbal Mobilya Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı. İlk maçta 2-1 yendiği rakibini evinde konuk edecek olan Akhisarspor elde ettiği avantaj ile turu geçmeyi planlıyor.

Maçı Biletlerine Satışa Sundu

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Kapalı Tribünlerden (EFGH) 20, (CDIJ) ve ABKL) 15, Maraton Tribün 12, Kuzey-Güney Kale arkaları 10 ve misafir tribün ise 15 TL’den satışa çıktığı bildirildi.

Maçın Hakemi Açıklandı

Geçen hafta 15 Ocak’ta Kayseri’de yapılan müsabakayı 2-1 yenerek avantaj yakalayan Yeşil-siyahlılar yarın ki rövanş maçında turu atlayarak ismini çeyrek finale yazdırmak istiyor. Yarın saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetirken yardımcıları ise Samet Çavuş ve Candaş Elbil görev yapacak.

İlk Maç Akhisarspor’un

Yapılan ilk karşılaşmada 17.dakikada Akhisarspor’dan Adrien Regattin ilk golü kaydederken 37.dakikada Kayserispor’dan Atila Turan kendi kalesine gönderdiği topla Akhisarspor ilk devreyi 2-0 önde kapatmıştı. İkinci devrenin tek golünü ise Kayserispor’dan Elvis Chery 78.dakikada penaltıdan kazandığı gol ile takımının ilk golünü kaydetse de kalan dakikalarda gol olmayınca Akhisarspor deplasmandan 2-1 galip dönmüştü.

Akhisarspor’da kupa maçı öncesi sezonu kapatan Mustafa Yumlu ile sakatlığı süren Dany takımda yerini alamayacak.

Ziraat Türkiye Kupasında son 16 tur rövanş eşleşmeleri ise şöyle;

Yarın:

18.00 Akhisarspor-İstiklal Mobilya Kayserispor (Spor Toto Akhisar)
19.45 Boluspor-Galatasaray (Bolu Atatürk)

23 Ocak Çarşamba:

14.00 Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Evkur Yeni Malatyaspor (Bodrum İlçe)
18.00 Göztepe- Antalyaspor (Bornova)
20.30 Balıkesirspor Baltok- Trabzonspor (Balıkesir Atatürk)

24 Ocak Perşembe:

13.00 Hatayspor-Medipol Başakşehir (Stat belli değil)
18.00 Kasımpaşa- Aytemiz Alanyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)
20.30 Fenerbahçe-Ümraniyespor (Ülker)

29 Ocak Perşembe:

20.30 Galatasaray-Boluspor (Türk Telekom)