Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Hüseyin Eryüksel, başarılar dilediği Altıparmak’a olan güvenini aktardı. Tecrübeli teknik direktör Altıparmak da Eryüksel başkanlığındaki yeni yönetime başarılar dileyerek teşekkür etti ve sezon sonunda tekrar Süper Lig’e çıkma sevincini yaşamak istediğini kaydetti.

İmza töreni önce basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulunan Akhisarspor başkanı Hüseyin Eryüksel; “Tekrar bu sene hakkımız olan yere çok güçlü bir şekilde dönmeyi hedefliyoruz. Hocamızla ve ekibiyle anlaştık. Onlar bu işi bilen insanlar inşallah Allah mahcup etmez.”

BELEDİYE İLE YAŞANAN SIKINTILAR

Bu arada biliyorsunuz belediye ile bu süreçte ufak sıkıntılar yaşadık. Bunlar zamanla düzeldi. Hem Besim başkanın hem bizim arzu ettiğimiz noktaya geldik. Bundan sonrada el birliğiyle bu memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz. Kendilerine de buradan teşekkür ediyorum. Onun açısından da zor bir görev, Akhisar coğrafi olarak çok geniş bir yer. Bu işin altından kalacağına inanıyorum. Biz spor alanında kendisi alt yapı üst yapı alanında hizmet etmeye devam ediyor.” Dedi.

50 yaşındaki tecrübeli teknik adam Mehmet Altıparmak kariyer boyunca Kocaelispor, Kartalspor, Tarsus İdman Yurdu, Konya Anadolu Selçukspor, Altay, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor, Denizlispor, Elazığspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve son olarak Gazişehir Gaziantep Futbol Kulüplerini çalıştırdı.

Akhisarspor’un hak etmediği bir ligde olduğuna vurgu yapan Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise yaptığı konuşmada, “Akhisarspor belki hak etmediği bir ligde. Bizler de başkanımızla konuştuktan sonra hedeflerimizin örtüştü biz de Süper Lig’i istiyoruz, Akhisarspor da Süper Lig’i istiyordu. Ortak noktada buluştuk, şimdi hep beraber o hedef doğrultusunda beraberce yürüyeceğiz. Sezon sonunda da inşallah şampiyon olup hak ettiğimiz Süper Lig’e çıkacağız” dedi. Yeni sezon transfer dönemini değerlendiren Altıparmak, “Tabiki bu lig için kendi listelerimiz var ama, bizim için önemli olan geçen sene buraya hizmet etmiş oyuncularımız var. Biz lig düşmesine rağmen eğer bizimle aynı yolda yürüyecek oyuncumuz varsa, bizim kulübün şartlarına uyacak her oyuncuya kapımız açık. Yeter ki bizimle aynı yola baş koysunlar. Onun dışında eğer istemeyen oyuncu varsa ayrılabilir, bizim oyuncularla alakalı ilişkimiz yok. Bizim sistemimiz olacak ve herkes bu sistemin içerisinde olacak. Buna da isimleri önemli değil tüm oyuncular dahil olacak. Olmadığı zaman da gerekli takviyeler yapılacak ve hedef neyse Süper Lig’e hep beraber ulaşacağız” dedi.