NOTER KANALIYLA 39 İMZAYI AKHİSARSPOR KULÜBÜNE GÖNDERDİK

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Halil İbrahim Doğan;" Kulübümüzün “seçimli olağanüstü genel kongresinin” yapılması için dernek üyeleri adına resmî başvurumuzu Akhisar 1. Noterliği kanalıyla dün itibariyle Akhisarspor kulübüne gönderdik. Öncelikle önceki gün kulübümüzün ve oyuncularımızın içerisinde bulunduğu huzursuzluklara son vermek adına dernek üyelerinden toplamış olduğumuz imzalar doğrultusunda taraftar dernek başkanları, taraftarlarımız, dernek üyelerimiz ve kulübümüze gönül vermiş Akhisarlılarla kulüp tesislerine giderek iyi niyetli ve dostane bir şekilde herhangi bir resmî yola başvurmadan kulübümüzün “seçimli olağanüstü genel kongresinin” yapılmasına dair talep dilekçemizi kulüp yetkililerine vermek istedik. Menajer Özbey kardeşlerin kulüp yetkililerine İstanbul’dan vermiş oldukları talimat sonrası içeriye dahi alınmadık. Biz bu kulübü ilk defa amatörden profesyonel lige çıkarmış, kulübümüz üzerinde maddi ve manevi sayısız emekleri olan kişileriz ve yapılan bu çirkin muameleyi kınıyorum. Önceki gün bu şekilde çirkin ve saygısız bir muamele ile karşılaşınca dün taraftarlarımız ve dernek üyelerimizin yoğun desteği ve çalışmaları sonrası 1 ayda dahi zor toplanabilecek imzaları 3 saat içerisinde üyelerimizden toplamış bulunmaktayız. Bu defa toplamış olduğumuz imzalar ile Yönetim Kurulu tarafından Mart ayı başında olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınması için resmî yoldan Akhisar 1. Noterliği kanalıyla ihtarname ile gerekli olan sayıdan çok daha fazla imza ile başvurumuzu yapmış bulunmaktayız" dedi.

KULÜP MENAJERLERİN ELİNDE ERİYİP GİTMEKTEDİR

Halil İbrahim Doğan ;" Akhisarsporumuzun düşürüldüğü içler acısı bu durumu ancak gücünü üyelerinden, taraftarından ve halktan alan yeni bir yönetimin seçileceği kongre temizleyecektir. Kulübümüzün menfaatlerinin korunması adına taraftarlarımız, dernek başkanlarımız, dernek üyelerimiz, Akhisar’ımızın önde gelen iş insanları ve Akhisarsporumuzun menajerler elinde kullanılmasına ve yok olmasına dur demek isteyen herkesin de desteği ile bu mücadelemizde artık genel kurul yolunda ilk ve en somut adımı bu şekilde noter kanalıyla yapmış olduğumuz başvuru ile atmış bulunmaktayız. Unutmayalım ki şuanda bu talebimizi iletmemiş olsa idik, gelecekte talepte bulunacağımız bir takımımız dahi kalmayacaktır. Kulübümüz menajerlerin elinde her geçen dakika eriyip gitmektedir" dedi.

ÖNCE ŞAHSIM DEĞİL, ÖNCE ŞEHRİM VE TAKIMIM

Halil İbrahim Doğan;" Kongre kararının alınması ile girilecek olan yeni süreçte Akhisarsporumuzun menfaatleri doğrultusunda Akhisarspor'umuza emek vermiş herkese vefalı olan, yeniliğe açık, şeffaf ve bütünleştirici bir yönetim anlayışı doğrultusunda “yeni bir ruh ve yeni bir enerji” ile takımımız düzlüğe çıkarılacaktır. Tüm Akhisar halkını, esnafını, iş insanlarını, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerini, kulübümüze emek vermiş emektarlarımızı ve taraftarlarımızı da kucaklayacak şekilde herkesin “Önce şahsım değil, önce şehrim ve takımım” anlayışı ile kurulacak kapsamlı yeni bir yönetimin takımımıza katacağı “yeni bir ruh ve yeni bir enerji” ile hep birlikte eski günlerdeki gibi taraftarımız, yönetimimiz ve Akhisarspor’umuza gönül vermiş Akhisar halkımız hep birlikte el ele verip “ortak akıl” ile takımımız düzlüğe çıkarılacaktır" dedi.

“SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KONGRE” KARARI ALINMAZ İSE SALI GÜNÜ MAHKEMEYE GİDECEĞİZ

Av. Sezer Baylan;" Akhisarspor yönetim kurulu pazartesi gününe kadar “Seçimli Olağanüstü Kongre” kararı almaz ise Salı günü itibariyle dernek üyeleri olarak Akhisar sulh hukuk mahkemesi’nden kulübü seçime götürmesi talebinde bulunulacak. Pazartesi günü itibari ile Akhisarspor Yönetim Kurulu TMK75. Madde gereğince “seçimli olağanüstü genel kongre” kararı almak zorundadır. Yönetim Kurulu’nun bu hususta herhangi bir tercih hakkı bulunmamaktadır. Dernekler masasında kayıtlı 143 dernek üyesinin 1/5 çoğunluğundan çok daha fazla imza ile başvuru yapıldığı için kongre yapılması yönünde karar alınması zorunludur. En geç Pazartesi günü itibariyle bu şekilde bir karar alınmaması durumunda imza toplayan dernek üyeleri adına kulübümüzün kongreye götürülmesi için Akhisar Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvuru yapma hakkımız bulunmaktadır. Eğer ki mevcut yönetim tarafından karar alınmayarak bu şekilde kulübümüzün itibarının zedelenmesi istenmiyorsa Pazartesi gününü dahi beklemeden hemen Yönetim Kurulu’nun kendisinin “seçimli olağanüstü genel kongre” kararı alması elzemdir. Aksi takdirde buradaki sorumluluk menajer Özbey kardeşlerin olduğu kadar Yönetim Kurulu’nda bulunan Akhisarlı yöneticilerimizin de sorumluluğu olacaktır. Kongrenin yapılması için Mahkeme’ye gidilerek kulüp tarihinde bir ilkin yaşanması istenmiyorsa, kulüp menfaatleri gereği kongre kararı alınması kulübümüzün de önünü açacaktır" dedi.

AKHİSARSPOR 50 YILLIK KÖKLÜ BİR GEÇMİŞİ OLAN KULÜPTÜR

Av.Sezer Baylan;" Yeni yönetim anlayışı ile oyuncularımız ve idari personelimiz üzerindeki psikolojik, maddi ve sözleşmesel baskılar son bulacak ve kulüp içerisindeki sıkıntıların çözümü için elbirliği ile Akhisarspor’a gönül vermiş herkesle birlikte “ortak akıl” yürütülerek acil eylem planı yapılarak 6 aydır kökleşmiş iç sorunlara çözüm bulunacaktır. Oyuncularımızın ve idari personelimizin içi rahat etsin. Şuan içerisinde bulundukları olumsuzluklardan ve huzursuzluklardan en kısa zamanda yeni yönetim anlayışı ile kurtulacaklar ve takımımız tekrar Akhisar halkının ve taraftarlarının takımı olacak olup, tesislerimizin kapıları Akhisarspor’umuza gönül vermiş herkese açılacaktır.

Oyuncularımız İstanbulspor maçına çıkıp, hiç korkmadan ve hiçbir sıkıntıyı kafalarına takmadan aslanlar gibi oynasınlar. Akhisarspor 50 yıllık köklü bir geçmişi olan, Süper Lig’te oynadığı süreçte İstanbul takımlarına kök söktürmüş, her birini ayrı ayrı farklı skorlarla yenmiş, Fenerbahçe’yi Kadıköy’e otobüs ile göndermiş, UEFA Avrupa Ligi’nde oynamış, Ülkemizde çok nadir kulüplere nasip olan Süper Kupa ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak bünyesinde barındırmakta ve daha nice birçok sayısız ve tarifi imkansız başarılara imza atmış bir kulüptür. Oyuncularımız geçmişin bu ağırlığını ve ciddiyetini hissederek oynadığı takdirde inanıyoruz ki İstanbulspor maçımızda Akigolara yani taraftarlarımıza yakışan bir oyun sergileyeceklerdir. “Seçimli olağanüstü genel kongre” ile ilgili başlayan yeni sürecin Akhisarspor camiamıza hayırlı olmasını ve başta bugünkü İstanbulspor maçı olmak üzere geride kalan tüm maçlarımızda takımımızın düşme hattından sıyrılarak üst sıralara çıkması adına tüm oyuncularımızın terlerinin son damlasına kadar sahada mücadele edeceklerinden şüphemiz yoktur" dedi.