Türkiye Futbol Federasyonu web sitesindeki bilgilere göre yeşil – siyahlılar Bekir Akın, Dzon Delarge, Fırat Yiğit Öztürk, Muhammed Embiya Yıldırım, Mert Özyıldırım, ve Serkan Sefil’i kadrosuna kattı.

Bekir Akın kimdir?

Medipol Başakşehir U19 takımında forma giyen Bekir Akın, sağ kanatta görev yapıyor. Akın; U17 Ligi: 25 Maç - 5 Gol - 15 Asist, U16 Ligi: 14 Maç - 3 Gol - 7 Asist, U15 Ligi: 25 Maç - 17 Gol - 6 Asist, U14 Ligi: 26 Maç - 12 Gol - 10 Asist ile oynadı. Akhisarspor ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Dzon Delarge kimdir?

En son TFF 1. Lig takımı Boluspor forması giyen Delarge ülkemizde daha önce Osmanlıspor ve Bursaspor formaları giydi. Sağ ve sol açıkta oynayabilen Delarge, kariyeri boyunca 247 müsabakada 42 gol ve 19 asist ile oynadı. Akhisarspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fırat Yiğit Öztürk kimdir?

İstanbul’un 1. Amatör Lig takımlarından Özkaracaahmet forması giyen Fırat Yiğit Öztürk, yeşil siyahlı kulüp altında profesyonelliğe geçiş yaptı. Akhisarspor ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Mert Özyıldırım kimdir?

Merkez orta saha pozisyonunda görev alan 25 yaşındaki oyuncu, Turgutluspor’dan ayrılarak Akhisarspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu sezon 21 müsabakada görev alan oyuncu 1 asistlik katkı sağladı.

Muhammed Enbiya Yıldırım kimdir?

Alman uyruklu 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Mamak Futbol Kulübünden yeşil – siyahlı kulübe transfer oldu. 2. Lig kırmızı grupta bu sezon hiç forma şansı bulamazken Akhisarspor ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Serkan Sefil kimdir?

21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Bucaspor 1928 kulübünden transfer oldu. Sefil, Galatasaray altyapısındayken İspanya’nın UD Almansa ve AD Alcorcon B takımlarının da formasını giydi. Bu sezon 2. Lig beyaz grupta 5 müsabakada 1 asistlik katkı sağladı. Sefil, Akhisarspor ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.