Spor Toto Süper liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, Gaziantepspor maçında elde edilen galibiyetin ligin üst sıralarında mücadele etmek adına önemli olduğunu ifade etti.

Yılmaz Atabarut tesislerinde, Pazar günü oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor'da Teknik direktör Cihat Arslan antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yaptı. 
Gaziantepspor maçını hakederek kazandıklarını dile getiren Arslan, "Çok önemli bir maçı hem taktiksel hemde görev anlamında iyi oynarak  ve pozisyon vermeden kazandık. Bütün yuncularımı kutluyorum." dedi.

3. sırada olmanın yaratacağı baskının çok önemli olmadığını aktaran Cihat Arslan, " Bulunduğumuz noktayı isteyerek ve özlem duyarak geldik. Bunun bizim üzerimizde oluşturacağı bir baskı bizi çok etkilemez çünkü çok tecrübeli futbolcularımız var. Yarıştığımız takımlara baktığımız zaman Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi kenara ayırırsak Galatasaray ve Başakşehir gibi güçlü kulüpler ile yarışıyoruz. Bu yarışın içerisinde olmaktanda gurur duyuyoruz." dedi. 

Manisa 19 mayıs stadyumu zemininde yapılan çalışmalar nedeni ile Başakşehir maçını Balıkesir'de oynama ihtimalini değerlendiren Teknik Direktör Cihat Arslan, "Bizim için zemin yada saha bir engel değil. Biz hangi zeminde, hangi şehirde olursak olalım, Akhisar şehrini ve Akhisar Belediyespor'u en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkacağız. Dolayısıylabu benim ve takımımın bir konusu değil." şeklinde konuştu.
Başakşehir maçının güçlü bir takımdan oluştuğuna dikkat çeken Arslan, "Zorlu bir maça çıkacağız, rakibimiz çok iyi bir kadrodan ve oturmuş bir takımdan oluşuyor. Ama bizde bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız." dedi.