Spor Toto Süper liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Cihat Arslan ligin ilk devresini çok iyi geçirdiklerini söyledi. 

Lige verilen aranın ardından Yılmaz Atabarut Tesislerinde top başı yapan Akhisar Belediyespor, 9 Ocak Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs stadyumunda  Kastamonuspor 1966 ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başladı. 

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ligin ilk yarısını güzel bitirdiklerini ancak ikinci yarının daha büyük öneme sahip olduğunu söyleyerek, “Takımdan ayrılan yada ayrılmayan bütün oyuncularıma çok teşekkür ediyorum.  Ligin ikinci yarısına çok iyi bir şekilde hazırlanarak hem kötü başladığımız Türkiye Kupasında başarılı olmak hem de ligde yakaladığımız başarıyı sürdürmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı. 

Takımdan giden oyuncuların yerini doldurmak için transfer yapabileceklerini aktaran Arslan, “Kaptanımız Hasan Kabze, Lualua ve Orhan Taşdelen takımdan ayrıldı. Bizde bu arkadaşlarımızın yerine doldurabilecek bir iki futbolcu ile görüşüyoruz. Yönetim kurulu ile yapacağımız toplantının ardından transfer politikamızı belirleyeceğiz.” Şeklinde konuştu. 

Düz koşu ile başlayan antrenman serbest çalışma ile devam etti. Antrenmana izinli olan futbolcular Duaglao, Hugo Rodallega , N’guema Sami katılmadı.