Dilsöz, “Akhisarspor’un alt yapısında çok iyi oynayabilecek gençlerin olduğuna vurgu yapan Dilsöz, “Alt yapı oyuncularımızın kabiliyeti çok yüksek. Ara devreye girdik, paramız yok kampa gidemiyoruz. Çarşamba akşamı tam takım olarak çalışmalara başladık. Cumartesi gününe kadar çalışmalar devam edecek, Pazar günü ara vererek Pazartesi tekrar çalışmalara başlayacağız. Maç takvimi belli olmadığını için kamp planlaması yapamadık. Burası Süper kupa kazanmış ve Avrupa maçlarında mücadele vermiş bir takım. Kulüp çok büyük borçlar içinde değil, bunun arkasında inancın olması lazım, şehrin desteklemesi ve sabırlı olması lazım. Hemen herşey bir anda olmuyor.

Alt yapıdan bir anda bir çok oyuncu kadroya girdi bazen isimlerini bile karıştırıyorum. Çocukları çok iyi tanıma imkanım olmadı. Bunları da bir şekilde çözmek istiyoruz. Çalışma ortamımız çok rahat.

Transferi en geç pazartesi günü açmayı planlıyoruz. Geldiğimizden beri 5 maça çıktık hiçbir maça tam kadro çıkamadık. Burada takımın eksik noktaları için çok iyi analiz yapmamız gerekiyor. Çok iyi transfer yapmamız gerekiyor, tüm mevkilerde oynayacak oyuncuları tercih etmeye çalışacağız. Tam sayı vermesek de her mevkiden bir oyuncu almayı planlıyoruz. Geniş ve rotasyonlu bir kadro kurmayı planlıyoruz.

İkinci yarı ilk hedefimiz çok çabuk bulunduğumuz puan tablosundan uzaklaşmak olacaktır. Ne kadar çabuk uzaklaşırsak o kadar iyi olur ve tedirginlik yaratmadan rahat nefes almak istiyoruz. Yeniden kadro kuracağız uyum sorunu mutlaka olacak ancak bunu da en kısa sürede aşmak istiyoruz. Burada en kötüsü hazırlık maçı yapmadan liglerin başlamış olması olacak” dedi.