Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 8’inci haftasında konuk olacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman ile devam ediyor.

Forma sponsoru Aksa Gaz Akhisar işletme şefi Cihan Karabacak ve çalışma ekibi Kadir Zengin, Gökhan Taşez, Hüseyin Binici, Mehmet Er, Deniz Güler ve Emre Badagsan ile kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel’i ve yönetim kurulunu makamında ziyaret edip futbolcularımıza antrenman öncesi baklava ikram etti ve Trabzonspor maçında başarılar dilediler. 

Hedef deplasmanda ilk 3 puan

Trabzonspor maçında deplasman şansızlığını kırmak istediklerine vurgu yapan Teleset Mobilya Akhisarspor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “3 deplasmanda şansızlık yakamızı bırakmadı, oynadığımız futbolu sahaya yansıtsak da skor anlamında bunu yansıtamadık. İnşallah Trabzonspor maçında ilk deplasman 3 puanına kavuşacağız” dedi.

Üçüncü bölgeye ağırlık

Öte yandan çalışmalarda üçüncü bölgeye yoğunluk veren Teknik Direktör Okan Buruk, basına kapalı gerçekleşen idmanda özellikle üçüncü bölgedeki hareketlilikte forvet oyuncularının rollerini daha iyi yapmasını isterken son vuruşlar üzerine çalıştırdığı bildirildi.

Muhtemel 11

Yeşil-Siyahlılarda sakat ve cezalı bulunmazken, Teknik Direktör Okan Buruk’un Trabzonspor karşısına muhtemelen, Milan Lukac, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Olcan Adın, Serginho, Paulo Henrique, Daniel Larsson onbiri ile çıkması bekleniyor.
(BG)