Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde saat 11.30’da başlayan antrenmanda yeşil – siyahlılar ısınma ve koordinasyon hareketleri, 5’e 2 top kapma çalışması ve çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Ziraat Türkiye Kupasında oynanan Kasımpaşa müsabakasında sakatlanan Miguel Lopes ve Güray Vural antrenmanda yer almadı.

11 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’da Sivas 4 Eylül stadında oynanacak mücadele öncesi yeşil – siyahlılarda Lopes ve Rotman sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Güray Vural’ın ise sakatlığı sebebiyle takımdan 4 hafta uzak kalacağı açıklandı. Öte yandan Çaykur Rizespor maçında gördüğü kırmızı kart ile 2 maç ceza alan Cocalic, cezasını tamamlayarak Sivasspor karşısında sahada olabilecek.

SİVAS İLE 12. RANDEVU

Yeşil – siyahlılar Süper Lig’de Sivasspor ile daha önce 11 kez karşı karşıya geldi. Ege temsilcisi bu maçlarda 5 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederken 2 kez sahadan mağlup ayrıldı. Akhisarspor, bu karşılaşmaların 10’unda gol sevinci yaşadı. Yeşil – siyahlılar bu sezon deplasmanda oynadığı 9 müsabakada yalnızca 1 kez kazanırken 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere sadece 7 gol gönderen Akigolar, kalesinde ise 19 gol gördü. Sivasspor ise bu sezon ligde evinde oynadığı 10 müsabakada 4 galibiyet elde ederken 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kırmızı – beyazlılar bu müsabakalarda rakip filelere 10 gol gönderirken kalesinde 7 gol gördü.

ŞAŞIRTAN İSTATİSTİK

Ev sahibi ekip ligde bu sezon maç başı 12 şut çekerken maç başı isabetli şutu ise 4.5 oranında bulunuyor. Konuk ekip Akhisarspor ise maç başı 8.6 şut çekerken bunların 3.7’si isabetli şut durumunda. Sivasspor bu sezon rakip filelere 28 gol gönderirken bu gollerin 7’si müsabakaların 30-45’inci dakikalarında kaydedilmiş. Yeşil – siyahlılar ise bu sezon rakip filelere 20 gol gönderirken bu gollerin 9’u 76 ile 90’ıncı dakikalar arasında kaydedilmiş bulunuyor.