6' AZ FARKLA! Akhisarspor'da ceza sahası önünde topla buluşan Cikalleshi, yerden çok sert vurdu ancak top direğin hemen dibinden dışarı çıktı.

10' BURSASPOR TEHLİKELİ GELDİ! Sağ kanattan gelişen atakta Barış'ın ortası kısa düştü ve Yusuf'a pas oldu. Yusuf döndü ve vurdu ancak top doğrudan dışarı çıktı.

25' KAFA VE DİREKTE PATLADI! Akhisarspor gole çok yaklaştı! Köşe vuruşunda penaltı noktası üzerinde bomboş kalan Cİkalleshi kafayı vurdu ama top direkten döndü

26' KARŞI KARŞIYA! Ceza sahasına sarkan Yusuf, çaprazdan yaptığı vuruşta kaleciyi geçemedi. Hakem pozisyonun sonunda ofsayt bayrağını kaldırdı.

35' KİMSE DOKUNAMADI! Bursaspor çok etkili geldi. Sol kanatta bomboş kalan Umut Meraş çizgiye kadar indi ve ceza sahasına gönderdi. Umut'un ortasına hiçbir takım arkadaşı dokunamadı.

41' MANU ÇOK İYİ GELDİ! Akhisarspor'da Manu tek başına rakip yarı sahayı geçti ve 5 kişiden çalımlarla sıyrıldı ancak ceza sahasına girdiğinde kaleci Okan'a takıldı.

46' KİMSE DOKUNAMADI! Güray'ın sol kanattan ceza sahasına gönderdiği sert topa hiçbir takım arkadaşı dokunamadı.

54' SON ANDA KALECİ! Akhisarspor gole çok yaklaştı! Serbest vuruşta Lopes topa ayağını uzattı ve kaleye yönelen topu kaleci Okan son anda kornere çeldi.

61' ZOR OLANI YAPTI! Sol kanatta topla buluşan Manu, penaltı noktası üzerinde bomboş durumda olan Cikalleshi'ye çıkardı. Topu ıskalayan Cikalleshi büyük bir gol şansını tepti.

62' BİR GOL ŞANSI DA BURSASPOR YAKALADI! Ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Yusuf, gelişine sert vurdu ama top farklı bir şekilde dışarı çıktı.

65' FAUL! MANU ATTI ANCAK BAYRAK KALKTI! Savunmaya yaptığı baskıyla topu kazanan Manu, kaleciden sıyrıldı ve topu ağlara yolladı. Yan hake bayrağını kaldırdı ve pozisyondan önce faul olduğunu işaret etti.

67' CIKALLESHI! MUTLAK GOL ŞANSI KAÇTI! Bilal'in mükemmel pasında ceza sahasına giren Cikalleshi topu kaleye gönderemedi. Akhisarspor köşe vuruşu kullanacak.

75' MUTLAK BİR GOL ŞANSI! Bursaspor gole çok yaklaştı! Saivet'nin ceza sahasına yaptığı ortaya Aytaç kafasının arkasıyla vurdu ama kaleye giden topta savunma son anda araya girdi.

80' AZ FARKLA! Akhisarspor bir kez daha gole çok yaklaştı! Sol kanattan arka direğe yapılan ortaya Cissokho vurdu ama top az farkla dışarı çıktı.

90' + 6' SON ANDA FATİH! Bursaspor'un sağ kanattan gelişen atağında Yusuf Erdoğan kafayı vurdu ancak  Fatih topu son anda kornere çeldi.