Bugün saat 16.30’da Yılmaz Atabarut Tesislerinde gerçekleşen antrenman ile Bayburt Özel İdarespor maçı hazırlıklarına başlayan yeşil – siyahlılarda Çekdar Orhan sakatlığı sebebiyle çalışmada yer almazken Kadir Keleş ise takımdan ayrı düz koşu yaparak çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Mehmet Altıparkmak yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil – siyahlılar düz koşu ve pas çalışmalarının ardından 5’e 2 ile antrenmanı tamamladı. 

ALTIPARMAK; HANGİ KUPA OLURSA OLSUN AMACIMIZ KAZANMAK

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Daha öncede söyledim kupanın olduğu her yerde Akhisarspor o kupayı almak için yarışır. Bizde bu sene kupadaki ilk maçımı oynayacağız. Tabi çok önemli bir karşılaşma bizim için ne olursa olsun hangi ligde olursak olalım hangi kupa olursa olsun amacımız kazanmak. Perşembe günü o ciddiyette oynayacağız. O ciddiyetle sahada bulunacağız. Daha az süre alana arkadaşlarımız vardı onlara daha fazla süre vereceğiz. Çünkü lig çok uzun bir maraton herkese ihtiyacımız var herkesin son durumunu görmemizde gerekiyor. Bu anlamda bazı değişiklikler yapacağız. Ama bizim için önemli olan sahaya çıkacak takım ve yapacağı mücadeledir” dedi.

“LİGDE HER MAÇ FİNAL”

Takımın gidişatından duyduğu memnuniyeti dile getiren Altıparmak, “Bir sistemimiz var o sisteme kim olursa olsun sadık kalacağız ve kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah kazanıp turu geçeceğiz ondan sonrada hafta sonu lig maçı için Karagümrük hazırlıklarına başlayacağız. Bizim için artık ligde her maç final her maç çok zor geçen hafta gerçekten çok önemli bir galibiyet aldık. Galibiyetinin yanında oynadığımız oyun isteğimiz arzumuz taraftarla bütünleşmemiz takımın şampiyonluk havasına girmesi beni mutlu eden şeylerden biriydi. Çok çalışacağız eksiklerimiz var oyuncularımız yavaş yavaş kendini tanıyorlar birbirilerini daha iyi tanıyorlar. Bunlar tam oturduğunda daha iyi bir Akhisarspor çıkacak. Şuan takımın gidişi gerçekten çok iyi. Yönetimimizler her şeyimiz çok iyi taraftarımız maçlara gelmeye başladı. İnşallah bunu daha fazlalaştıracağız. Şampiyonluğa oynayan takımın taraftarı stadı doldurması gerekir. İnşallah biz maçları kazandıkça o stat da dolacak” dedi.  

CİKALLESHİ: DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ

Akhisarspor’un tecrübeli golcüsü Sokol Cikalleshi de antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak iyi bir yolda olduklarını ifade etti. 

Cikalleshi yaptığı açıklamada; “Milli takımda 3 maçta 3 golüm Akhisarspor’u da sayarsak 5 golüm olur. Son 5 maçta 5 tane gol atmak iyi benim için. Bundan dolayı çok mutluyum ama daha mutlu olacağım şey varsa o da Akhisarspor’un kazanması. Biz şuan çok iyi bir yoldayız inşallah daha iyi yerlere geleceğiz. Tabi ki bizim için hem kupa maçı hem de lig maçı çok önemli her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hafta sonu ki maçımız çok zor maç olacak ve çok önemli bizim için. Bizim hedeflerimiz çok büyük şuan her şey çok iyi şekilde ilerliyor. Geçen hafta zor bir rakibe karşı 3 puan aldık. Şampiyon olmak istiyorsak herkesi yenmemiz gerekiyor” dedi.