Süper Lig 15’inci haftasında İstanbul Türk Telekom Stadyumunda Galatasaray’ın konuğu olacak Teleset Mobilya Akhisarspor çalışmalarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürüyor.

Yeşil siyahlılarda E. Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Daniel Larsson ile uzun süredir sakatlığı süren Serginho takımdan ayrı çalışırken Galatasaray maçı kadrosunda yer alması beklenmiyor. Sakatlıktan kurtulan Ömer Bayram ise takımla çalışmalara başlarken Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Yeşil siyahlılar Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde taktik çalışmalarına bugün akşam saatlerinde yapacağı idmanla başlayacak. Zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını ifade eden Teknik Direktör Okan Buruk puan yada puanlar için sahaya çıkıp en iyi oyunu sergilemek istediklerini belirtti. Gündüz maçlarında yaşadığı adaptasyon sıkıntısından yakınan Buruk, maçın gece olması takıma ayrı bir motivasyon yükleyeceğini ancak olası seyirci baskısını da futbolcuların üzerinden atması gerektiğini ifade etti. Galatasaray’ı yenecek güçte bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Buruk, Galatasaray karşısında yine top kendilerine geçtiğinde takımın ofansif bir diziliş gerçekleştirip golü bulmaya çalışacaklarını belirtti. Saha içerisindeki futbolcuların özgüvenini kazanması için Galatasaray karşısında iyi bir oyun sergileyip puan yada puanları almayı hedeflediklerini belirten Buruk, puan olarak ligde iyi konumda olduklarını bunun avantajı ile deplasmanda sahaya çıkacaklarını dile getirdi.