Yapılan antrenmana kasığından sakat olan Taha Yalçıner, katılmazken Kadir Keleş takımdan ayrı düz koşu yaparken, futbolcular, koordinasyon istasyon ve kuvvet dayanıklılık çalışmaları ile antrenmanı tamamladı. 

TEK HEDEFİMİZ MAYIS AYINDA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Antrenmanda konuşan Akhisarspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak; “ Bizim için önemli bir galibiyet elde ettik tabi rakiplerin aldığı sonuçlardan bu galibiyetin ne kadar değerli olduğu ortaya çıktı. Özellikle iç sahadaki o istikrarımızı inşallah lig sonuna kadar devam ettireceğiz. İçeride alacağımız 3 puanlar bizim için çok önemli dışarıdan da alacağımız puan veya puanları da ekleyip inşallah Mayıs ayında şampiyon olacağız tek hedefimiz bu. İyi bir takım olgumuz oluştu oynayanı oynamayanı tribünde oturanı herkesin birleştiği gol den sonraki o sevinç taraftarımızın buna katılması şehrin yavaş yavaş buna katılması çok güzel bir birliktelik olmaya başladı. Bunun neticesinde şuan da hedeflediğimiz yer olan 1. sıra veya 2. sıranın içerisindeyiz. Şuanda lig bitse şampiyon olmuşuz, inşallah Mayıs ayında da şampiyon olacağız. Ama bunu yaparken de şehrin bütün dinamiklerinin taraftarın, basının herkesin yanımızda olması lazım. Bu takıma inansınlar güvensinler biz inşallah Allah’ın izniyle hep beraber bunu başaracağız" dedi.

3 TANE MAÇIMIZ VAR

Altıparmak;" Bu hafta oynadığımız maçta belki maçın geneli çok kolaydı 2-0’dan sonra 3’ü, 4’ü yakalayacağımız pozisyonlar oldu. Çok iyi oynadığımız maçlardan biriydi ama o üst üste yediğimiz 2 tane gol beklide maçın dönüm noktası oldu bizim adımıza ama bazen bu tür maçları çok oynayacağız. En iyi olan tarafı 2-0’dan 2-2 olduktan sonra çok zordur dönmek takımın tecrübesi olması bunu gösteriyor. Tecrübeli takım zor da olsa son dakikada olsa maçı kazanmasını bildi. Takımımız son maçların çoğunu maçın 90 dakikasına kadar yayması kazanmamız çok önemliydi. Özellikle maçın 50 ve 60. dakikalarından sonra fizik gücümüz, tempomuz ortaya çıkmaya başladı bizim adımıza da çok sevindirici. Hem deplasmanda hem içeride inşallah böyle devam edeceğiz. 3 tane maçımız var o 3 maçı kazasız, belasız atlatıp devre arasına iyi girmek istiyoruz. 2. yarıda çok iyi hazırlanıp sonunu getireceğiz. Burada tabi maç maç düşünmemiz gerekiyor. İstanbulspor maçı veya biz hep şeye bakıyoruz konumlarına bakıyoruz kaçıncılar falan bu öyle bir şey değil çünkü bizim ligte her takım her takımı yenebiliyor. İçerisi, dışarısı diye bir anlam yok bu hafta oynacağımız Balıkesir maçı da bunlardan biri çok koşan çok mücadele eden birbirini çok iyi tanıyan takıma karşı oynayacağız. Herkesin özelikle Akhisarsporla oynarken daha değişik motivasyonu var biz onların motivasyonunu bilerek oynayacağız. Onlar koşuyorsa biz onlardan daha fazla koşacağız, daha fazla mücadele edeceğiz. İnşallah 3 puanımızı alıp yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

GEÇEN HAFTA ÇOK ZOR BİR MAÇ OYNADIK

Akhisarspor kalecisi Gökhan Değirmenci;" Çok zor bir maç deplasmanda oynayacağımız 2-3 haftadır iyi bir çıkışımız var aslında Ümraniye maçında galibiyeti kaçırdık. Geçen hafta çok zor bir maç oynadık maçı da kendimiz zora sokarak ama sonuna kadar mücadele ederek 3 puanı aldık. Bu çıkışımızı Balıkesir maçında da sürdürmek istiyoruz. Balıkesir takımı da iyi bir takım bizde iyi bir takımız bu hafta çalışmalarımızı yaparak iyi bir şekilde hazırlanıp 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi. 

DEPLASMANDA ALDIĞIMIZ 1 PUANLAR DA DEĞERLİ OLUYOR

Akhisarspor kaptanı Aykut Çeviker; “ Bununla beraber iç sahada son iki maçımız iç sahada puan kaybetmek istemiyoruz galip gelmek istiyoruz. Deplasmanda aldığımız 1 puanlar da değerli oluyor. Bu hafta izleyenler için açıkçası eğlenceli bir maç olmuştur bol gollü bir maç oldu ama bizim için hakikaten stres gücü yüksek bir maç oldu ama bütün takım arkadaşlarıma kutluyorum. Son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmadık ve devam ettik. Onun neticesinde son dakikada golü bulduk. Diğer rakiplerimizindi puan kaybetmesiyle 2’liğe yükseldik yeniden. Hedefimiz zaten belli bu yolda ligin sonuna kadar inşallah devam etmek istiyoruz. Balıkesir maçında da yine aynı hedeflerimiz doğrultusunda son 3 haftayı mümkün olduğu kadar kayıpsız kapatmak istiyoruz” dedi.