Tesislerdeki saha bakımda olduğu için merkezdeki Şehir stadında ki antrenmanlara A 21  takımından 6 oyuncuda çıkıyor.      

                Haftanın ikinci çalışmalarına,  ülkesi Brezilya’da menisküs  ameliyatı olan Serginho, sakatlıkları devam eden Bilal, Eray, Manu, babası kamp krizi geçiren  Sissoko katılmadılar.Mustafa Yumlu,  maske ile antrenmana çıktı.

               Arka arkaya  maçlar olduğu için  milli maçlar nedeniyle verilen arada  hazırlık maçı yapmayacaklarını açıklayan teknik direktör  Cihat Arslan, “Son lig maçı Trabzonspor karşısında mağlup olmamıza rağmen oyuncularım hırslı ve disiplinli mücadele ettiler. Duran toplardan goller yedik. Yaptığımız maçları geride bıraktık. Önümüze bakacağız.” Alt yapı antrenör arkadaşların önerileri ile antrenmanlara A 21 takımından  6 oyuncuyu da  dahil ettiklerini söyleyen  Cihat Arslan, “Hiç yabancılık çekmeden uyum sağladılar. Özel yetenekleri olan bu genç kardeşlerimizin önümüzdeki aylar ve yıllarda Akhisarspor’a  önemli katkı sağlayacaklarına inanıyorum.” Dedi.

             Akhisarspor alt yapı  sorumlu antrenörleri  Harun Tayfun ve Şentürk Karabak, Teknik direktör Cihat Arslan’ın genç oyuncuları da  antrenmanlara dahil etmesinin yararlı olduğunu belirtirlerken, “Periyodik olarak  ileriki günlerde  diğer genç arkadaşlarda bu çalışmalara dahil olabilirler.  A 21 takımındaki önemli oyunculardan Doğukan, İlke, Mert Efe, Bora, Ali Kaan ve Göksu’nun antrenmanlardaki  performansları bizleri de çok sevindirdi.” Dediler.