Bölge finalleri  Aydın gurubunda  11-15 Şubat tarihleri arasında  Manisa’yı  temsil edecekler. Akhisar Spor salonunda  seyircilerin önünde Manisa şampiyonluk kupasını milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu verdi. Şampiyonluk madalyalarını da kulüp başkanı Alpen Ayan taktı.

Akhisar Belediyespor  kulüp başkanı Alper Ayan, Akhisar’da  basketbola karşı büyük bir ilginin olduğunu belirterek, “Bilindiği gibi Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden  takımımızın yanında, alt yapılarda  U 18, U 16 ve U 14 yaş guruplarındaki takımlarımızın da mücadele ediyorlar. U 18 ve U 16 takımlarımızda iddialı şekilde Manisa şampiyonluğu için mücadeleleri devam ediyor. En küçük gurup olan U 14 takımımız  hiç yenilgi almadan  Manisa şampiyonluğunu elde etti. Türkiye şampiyonası için Aydın’da ki Bölge finallerinde mücadele edecekler. Orada da başarılı olacaklarına inanıyoruz.” Dedi.

Akhisar Belediyespor  U 14  takımının koçu, Akhisarspor basketbol takımının eski oyuncularından  Hüseyin Elibol, “Çok zorlu mücadeleler sonda 14 takım arasından Manisa il  şampiyon olduk. Bizlere büyük destek veren kulüp yönetimimize, bizlere güvenen ailelere çok teşekkür ederken, bizlere Manisa şampiyonluğu getiren öğrencileri de gözlerinden  öpüyorum.