İlk 5ler:
Akhisar Bld: Frankin-Jefferson-Deniz-İlker-Berkay
Kocaeli BŞB Kağıtspor: Can-Sertay-Spencer-Sertan-Sherrill

Karşılaşmaya ribaundlarda üstün başlayan Kağıtspor olsa da ilk sayılar Akhisar'dan geldi. Spencer ve Sherrill ikilsinden gelen 7-0 seriyle cevap veren Kağıtspor skorda öne geçen taraf oldu. Son bölümde Jefferson ve Franklin dışında hücumda etkisiz kalan Akhisar farkı kapatamadı. İlk çeyrek 18-13 Kağıtspor üstünlüğüyle geçildi. 

Franklin ve Fatih'le ikinci çeyreğe etkili başlayan Akhisar, 06.21 dakika kala skora dengeyi getirdi (23-23). Rakibini iyi savunana Akhisar içerden kolay sayıyaya izin vermedi. Ama Burak ile üçlüğü kaydeden Kağıtspor liderliği kovalamaya devam etti. Ancak üç sayı çizgisinden bu dakikalarda iyi ritm yakalayan Akhisar farkı çift hanelere çıkardı (39-29). Üçüncü çeyrek 47-35 Akhisar üstünlüğüyle geçildi. 

Üçüncü çeyreğe 7-2 ile başlayan Akhisar, ilk yarıda yakaladığı ritmi sürdürdü. Moladan Can Altıntığ ile hücumda etkili dönen Kağıtspor, farkı tek haneye çekti. İlker ve Doğukan ile Akhisar skor üstünlüğünü korumaya devam etti. Üçüncü çeyrek 67-65 Akhisar önde tamamladı.

Son çeyrekte de yakaladığı geri dönüş enerjisini sahaya yansıtmaya devam eden Kağıtspor, Can Altıntığ'dan gelen arka arkaya üçlüklerle uzun zaman sonra karşılaşmada öne geçti (71-67). İki ekip de savunmayı yukarı çekti. Akhisar, pota altında bulduğu koridordan arka arkaya skor kaydederek farkı eritti ve üstünlüğü tekrar eline aldı. Kalan dakikalarda da üstünlüğü bırakmayan Akhisar karşılaşmayı 89-82 kazandı.

Öne çıkanlar..
Akhisar Bld: Troy Franklin 17 sayı-9 asist, Deniz Genç 13 sayı-7 ribaund, İlker Tunalı 12 sayı
Kocaeli BŞB Kağıtspor: Keshun Sherrill 29 sayı-6 asist, Can Altıntığ 25 sayı-7 asist