Akhisar’da 2012 yılında Akhisargücü Masterler Futbol takımı olarak kurulan 2016 yılından itibaren “Her şey hayal etmekle başlar” “Spor yapmayan çocuk kalmasın” “Spor yapan çocuk daha mutlu daha başarılı” diyerek saygı, sevgi, fair-play ruhu, hoşgörü, takımdaşlık ve sorumluluk ruhu değerleri ile faaliyet alanını genişleten Akhisargücü Spor Kulübü kuruluş yıldönümünde günün anlam ve önemine binaen basın açıklaması yaptı. 


Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uz yaptığı açıklamada; Saygıdeğer Akhisar’lılar 27 Temmuz Akhisargücü Spor Kulübümüzün kuruluş yıldönümü. “Her şey hayal etmekle başlar” dedik ve hayırlısı ile yola çıktık. Mor beyaz renklerini yaşadığımız şehrin spor geçmişinden alan kulübümüz “Spor yapmayan çocuk kalmasın”, “Spor yapan çocuk daha mutlu daha başarılı” felsefesiyle hareket etmiş ve etmeye devam etmektedir. Akhisar’lı çocuklarımızın sporda gelişmesi, yeteneklerini sergilemesi Ulusalda tanınması, gençlerin ülke sporuna kazandırılması için yaz okulu ile başlayan çalışmalar yarışmacı takımlar ile Ulusalda ilçemizi temsil etme noktasına gelmiştir. Dünden bugüne geldiğimiz noktaya göre bakıldığında mutluyuz, gururluyuz. 


Kulübümüzün vizyonu sporun bütünleştirici özelliğine dayanarak her dalda sağlıklı bireyler yetiştirmek, ilçemizi, ülke genelinde yarıştığımız tüm dallarda başarı ile temsil etmektir. Bugün geldiğimiz noktada Basketbolda, Voleybolda, Futbolda altyapı çalışmalarımız ile örnek olan kulübümüz ilçemize sportif anlamda renk ve değer katmıştır. Her geçen gün halkımızın teveccühü ile büyüyen, tercih edilen kulübümüz hedef yükseltmiş ve ilçemizi tüm branşlarda üst liglerde temsil etmek üzere 3 yıllık planlamalarını yaparak gerekli çalışmalarını tamamlama aşamasına gelmiştir.  

Yaşadığımız türlü zorluklara rağmen yılmadan, geri adım atmadan belirlenen hedeflere doğru emin adımlarla yürümekteyiz. Tüm branşlarda altyapılarımız bütün yaş grupları ile hazır olarak çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Covid-19 salgını tam kapama dönemi hariç sporcularımız ve öğrencilerimiz için “12 ay spor” diyerek kulübümüze ait antrenman salonunda gerekli tedbirler alınarak deneyimli eğitmenlerimiz vasıtasıyla sağlıklı, hijyenik ortamda çalışmaları sağlanmıştır.  


Saygıdeğer Akhisar’lılar Akhisargücü Spor Kulübümüzün kuruluşunda, çalışmalarında, gelişmesinde bugünlere gelmesinde zerre emeği geçen ve bizi anlayan, bize inanan, bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Takım Hocalarımıza, Eğitmenlerimize, Sporcularımıza, Öğrencilerimize inanıyoruz, güveniyoruz. İlçe ve ülke sporuna yapacakları katkılarında, çalışmalarında sağlık ve esenlikle başarılar diliyoruz. Fikstürler çekildiğinde müsabakaların seyircili olmasına müsaade edildiğinde Akhisar’ımızı Kadınlar Voleybol 2.Ligde başarıyla temsil eden sporcularımızı kapalı spor salonunda Akhisar’ın gençlerini desteklemek için bekliyoruz.  

Akhisargücü Spor Kulübü olarak koyduğumuz hedefler imkansız değildir. Zoru başaracak güçteyiz, İmkansız gibi görünen sadece biraz zaman alacaktır. Saygılarımızla.