Akhisargücü Spor Kulübü ikinci ligde mücadele eden Kadın Voleybol A Takımına ikinci transferini yaptı. 

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmayı ve play-off’ları hedefleyen Mor Beyazlılar Antrenör Hüseyin Saniyar ve güçlü smaçör Gaye Bulut ile anlaştıktan sonra orta oyuncu Ebru Pamuk’u transfer ederek gücüne güç kattı. Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uz, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Atar, Yönetim Kurulu üyesi Aydan Akkuş ve orta oyuncu Ebru Pamuk’un anne, babasının katılımıyla gerçekleşen imza töreni sonrası orta oyuncu Ebru Pamuk yaptığı açıklamada “Benim için aile ortamı olması önemliydi. Akhisargücü’nde o samimiyeti bulduğum için çok mutlu oldum. Bu kadroyla gerçekten başarılı bir sezon geçirebileceğimizi düşünüyorum.”  dedi.

Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uz imza sonrası yaptığı açıklamada “ Hedeflerimiz var. Altyapılarımızda yetişen ve kendini geliştirerek A Takım seviyesinde oynama düzeyine gelen, güvendiğimiz gençlerimiz ve transfer ettiğimiz oyuncular ile iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Hocamızın raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkiye transfer yaparak lige hazır bir şekilde başlamak istiyoruz.” dedi.  

Ebru Pamuk Kimdir? 

Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü altyapısında yetişen Ebru Pamuk sırasıyla Ahmet Erdem Spor Kulübü, Biga Spor Kulübü, İnegöl Bld. Spor Kulübünde orta oyuncu olarak 2.Ligde mücadele etti.