Voleybol Kadınlar TVF 2. Liginde mücadele eden Akhisargücü Spor Kulübü 2021-2022 sezonunda deneyimli antrenör Hüseyin SANİYAR ile anlaşmaya vardı. 

Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uz yaptığı açıklamada: “Her şey hayal etmekle başlar” diyerek çıktığımız bu yolda “Türkiye Voleybol Kadınlar 2.nci Liginde ilçemizi temsil etmekten mutluyuz, gururluyuz. İlçemizi Ulusal ligde Futbol (Akhisarspor) ve Basketbol’dan (Akhisar Belediye Basketbol) sonra Kadınlar Voleybol’da (Akhisargücü Spor Kulübü)  temsiliyet ile Akhisar’ımıza sportif anlamda renk kattık. 2020/2021 sezonunda mücadele eden takımımız ilk yılında yaptığımız değerlendirmeye göre Covid-19 salgın döneminde yaşanan olumsuzluklara rağmen iyi bir sezon geçirdik. TVF Kadınlar Voleybol 2. Ligde ki ilk yılımızı tecrübe yılı olarak değerlendiriyoruz. Altyapıdan gelen ve lig tecrübesi olmayan genç sporcularımız, transfer edilen ve lig tecrübesi olan sporcu ablaları ile kaynaşarak güzel bir dönem yaşadılar, deneyim edindiler. Geçtiğimiz sezon kadroda olan bütün oyuncularımız müsabakalarda oynama şansı buldu. Altyapıya önem veren kulübümüz yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam etmektedir. 2020/2021 sezonunda edinilen tecrübeler doğrultusunda, 2021/2022 sezonunda geçen yıldan daha iyi bir sezon geçirmek üzere çalışmalar ve görüşmeler yapıyoruz. Önümüzde ki sezon Kadınlar Voleybol 2. Ligde mücadele edecek takımımızı deneyimli bir antrenöre teslim ediyoruz. Altyapıdan A takıma oyuncu yetiştirmeyi önemseyen Hüseyin Saniyar ile anlaştık. Antrenörümüz Hüseyin Saniyar hocamıza ve sporcularımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ümit ediyoruz ki altyapıdan gelen ve müsabaka esnasında daha çok oynayacak olan Akhisar’lı sporcularımız ile Akhisar’ımızı güzel bir şekilde temsil edeceğiz.  

Akhisargücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Uz, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Atar, Akhisargücü Spor Kulübü Başantrenörü Sami Akgün, Üye Muzaffer Güler katılımıyla yapılan imza töreni sonrası Antrenör Hüseyin Saniyar yaptığı açıklamada; Akhisargücü Spor Kulübüne bana olan güvenleri için teşekkür ediyorum. Altyapıyı önemsiyorum. Altyapıdan A takıma oyuncu yetiştirmeyi önemseyen Kulüp Yönetimimiz ile birlikte Teknik Ekip olarak aynı doğrultuda hedefimize ulaşmanın gayretinde olacağız. Akhisar’da voleybolun gelişmesine emek harcayarak gençliğe hizmet eden kulübümüz voleybolu tabana yayarak bütün gençlerimize spor desteği vermeyi azimle sürdürmektedir. Çok yetenekli çocuklarımız var. Yapacağımız antrenmanlar ile sporcularımızın yeteneklerini geliştirdikçe, maç tecrübeleri arttıkça, takımımıza yapacağımız takviyeler ile çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Altyapılardan yetiştireceğimiz sporcuların sayılarını artırarak A takımımıza katarak büyümeyi hedefliyoruz. Voleybolda güzel işler yapacağız. Maçlar başladığında eğer herhangi bir engel olmaz ise Akhisar’lı sporseverleri Kapalı spor Salonuna bekliyoruz.    

HÜSEYİN SANİYAR KİMDİR ? 

CBÜ Antrenörlük Eğitimi Yüksek Lisans CBÜ Hareket ve Antrenman Bilimi mezunu.  

Çalıştığı Takımlar;  

(Manisa BLD Kulübü)  

(CBÜ Spor Kulübü)  

(Vestel Spor Kulübü)  

(Türk Telekom Spor Kulübü)  

(Mostem Spor Kulübü)