Son 3 haftada 1 puan alarak 3. Sıradan 9. Sıraya inen Teleset Mobilya Akhisarspor 3 günlük izin sonrası 17 Kasım günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı. Çalışmayı, teknik direktör Okan Buruk ile bir araya gelen  Başkan Hüseyin Eryüksel’de izledi. Başkan Eryüksel basına açıklamalarda bulundu.
 
Hafta içinde teknik ekipten  rapor alçaklarını yalanlayarak söze başlayan  Hüseyin Eryüksel, “Böyle bir açıklama yapmadım. Her takım inişli çıkışlı grafik çizebiliyor. 17 puanı bu takım topladı.  Deplasmanda  Trabzon’U 6-1 yenen  ekipte de bu oyuncular vardı. Beklenmedim  Alanya yenilgisinde aynı oyuncular görev yaptı.
 
Bu sezon bu haftaya kadar  tüm takımlarda böyle sonuçların olduğu göz ardı edilmemelidir.” Başkan Hüseyin Eryüksel  tesislerdeki  teknik ekip ve futbolcular için ek modern bir bina yapımına başladıklarını belirterek, “ 2900 metre kare kapalı alanı olan yeni binamızda tek kişilik 26 futbolcu odası, teknik direktör ve yardımcılarını odaları, yönetim kurulu odası ve toplantı odaları bulunuyor.  Yeni tesisleri Federasyonun desteği ile kendi imkanlarımız ile gerçekleştireceğiz. Şu anda kullanılan  tesisleri de alt yapı takımlarının kullanımı için tahsis edeceğiz.” Yeni Spor Toto adını alan stattaki çalışmaların  bitme noktasına geldiğini söyleyen  Eyüksel, “Federasyonun yetkili birimleri aralıksız gelip denetlemelerini yapıyorlar. Zemine ibrit  ekimleri yapıldı. Çevre düzenlemeleri bitime noktasında. Ligin ikinci yarısının ilk maçımızı Akhisar’da oynayacağız.” Dedi.